Seni yanlış tanımışım Uzun Adam! Köpeklerden kaçarken hayatını kaybeden Mahra'nın annesinden Erdoğan'a duygulandıran mesaj!

Seni yanlış tanımışım Uzun Adam! Köpeklerden kaçarken hayatını kaybeden Mahra'nın annesinden Erdoğan'a duygulandıran mesaj!

Sokak köpeklerinden kaçarken hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın annesi Derya Pınar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda başıboş köpek yasasına ilişkin konuşmasından dolayı teşekür ederek duygulandıran bir mesaj paylaştı.   

Gündem

25.07.2024, 07:58

Antalya'da 2022 yılında başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak küçük yaşta yaşamını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesi Derya Pınar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başıboş köpek meselesine ilişkin yaptığı konuşmanın ardından sosyal medya adresinden duygusal bir mesaj paylaştı.

Bugün TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda başıboş köpek yasasına ilişkin konuşan Başkan Erdoğan, Mahra Pınar'ın annesi Derya Pınar'ın ve yine başıboş köpek mağduru Tunahan Yılmaz'ın babası Halil Yılmaz'ın DEM Parti'li Perihan Koca ile TİP'li Sera Kadıgil tarafından hedef alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kredi kartı 750 TL vergisi iptal mi edildi? Limit 200 bin TL olur mu? Kredi kartı 750 TL vergisi iptal mi edildi? Limit 200... Haberi Görüntüle

"TUZU KURULAR ORTALIĞI VELVELEYE VERİYORLAR"

Erdoğan başıboş sokak köpekleriyle ilgili hayata geçirilecek olan yeni düzenlemeyle ilgili şu açıklamalarda bulundu; 

Efendim, muhalefet ne der? Bize ne muhalefetten. Efendim, medyada ne yazarlar ne söylerler? Bize ne medyadan? Efendim seçkinler rahatsız oluyorlarmış, tuzu kurular gürültü yapıyorlarmış, sesi çok çıkan cazgırlar ortalığı velveleye veriyorlarmış. Bunların hiçbirine bakmayız, hiçbirine aldırmayız, yola devam ederiz. Biz, sadece milletimize bakar, milletimizin ortak hissiyatına bakar, ortak beklentilerine bakar, adımımızı da ona göre atarız. Bugün bazı şeyleri açık açık konuşmamız gerekiyor: Birileri ısrarla görmezden gelse de Türkiye'de bir başıboş köpek sorunu var. Daha önce de ifade ettim: Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde, modern şehrinde göremeyeceğiniz bir sokak köpeği popülasyonuyla karşı karşıyayız. Maalesef bu sayı, her yıl asimetrik bir şekilde katlanarak artıyor. Üstelik bu başıboş köpekler çocuklara, yetişkinlere, yaşlılara, başka hayvanlara, koyun sürülerine, keçilere saldırıyorlar; trafik kazalarına sebep oluyorlar; en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı parçalamak suretiyle bizden kopartıyorlar. Artan kuduz vakalarını, yabancı ülkelerin Türkiye'ye gelen vatandaşlarına yaptığı uyarıları burada saymıyorum bile. Müdahale edilmedikçe sorun daha da büyüyor, kötüleşiyor, mesele tam anlamıyla çığırından çıkıyor. Milletimiz bizden bu sorunu çözmemizi istiyor. Halkımız, sokakların güvenli hale gelmesini istiyor. Çocuklarımız, gönül rahatlığıyla okula gitmek, parkta oynamak istiyor.

Eyüp Belediyesi ücretsiz İstanbulkart başvurusu | Eyüpsultan öğrenci ücretsiz İstanbulkart nasıl alınır? Eyüp Belediyesi ücretsiz İstanbulkart başvurusu | Eyüpsultan öğrenci ücretsiz İstanbulkart... Haberi Görüntüle

"KİMSE BİZE MERHAMET DERSİ VERMEYE KALKIŞMASIN"

Vatandaşların hem şiddetin hem sağlığa yönelik tehdidin hem de istismarın sona ermesini arzuladığını kaydeden Erdoğan, bu isteklere, bu arzulara, ülkenin dört bir yanından gelen feryatlara sessiz, tepkisiz, bigane kalmalarının düşünülemeyeceğini vurguladı.

Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkışmasın." diyen Başkan Erdoğan, "Hele hele, bölücü terör örgütünün beşikteki bebeği katletmesine, canlı bombaların şehirlerimizde masum sivilleri aramızdan almasına, Gazze'de, şu anda sayısı 16 bini bulan masum çocuğun, sayısı 40 bini geçen masum insanın katledilmesine ses çıkarmayanlar, kalkıp da bize merhametten bahsetmesin. Dağdaki eli kanlı katil sürülerine methiyeler düzenler, kimse kusura bakmasın ama bize vicdan ve merhamet nutku çekemez. Timsahın gözyaşları merhametten değildir.

Sivas'ta bugün 17 Ekim okullar tatil mi? Sivas'ta deprem nerede, hangi ilçede oldu? Sivas'ta bugün 17 Ekim okullar tatil mi? Sivas'ta deprem nerede,... Haberi Görüntüle

"İNSANA SEVGİ GÖSTERMEYEN BAŞKA CANLILARA NASIL SEVGİ BESLESİN? 

Komisyon çalışmaları sırasında, köpek yüzünden hayatını kaybetmiş 10 yaşındaki kızının acısını yüreğinde taşıyan annenin, 10 yaşındaki oğlu parçalanmış babanın üzerine yürüyen bir karakter fukarasının diline en son alacağı kelimenin "merhamet" olduğunu belirten Erdoğan, "Değil insana, değil masum çocuklara, herhangi bir canlıya karşı, yüreğinde zerre miskal merhamet olan biri, kalkıp da o densizliği yapamaz. Ciğerparesini kaybetmiş yüreği yaralı bir anne ile empati kuramayan başka canlılarla nasıl kursun? Eşrefi mahlukat olan insana sevgi göstermeyen, başka canlılara nasıl sevgi beslesin? İnsan sevmiyorlar ki bir köpeği nasıl sevecekler?

GSS borcu olanları ilgilendiren kritik tarih: 1 Ocak’tan sonra ne olacak? GSS borcu olanları ilgilendiren kritik tarih: 1 Ocak’tan sonra ne... Haberi Görüntüle

"KİMSE GAZİ MECLİS'İN ŞANINA VE KONUMUNA GÖLGE DÜŞÜREMEZ"

Ayrıca birileri, muhalefet milletvekillerinin desteğiyle kalkıp geliyor, daha doğrusu buraya, Meclis'e taşınıyor, Meclis koridorlarını işgal ediyor, utanmadan sıkılmadan Meclis çatısı altında milletvekillerine 'katil' diye bağırabiliyor. Milletvekili, milletin temsilcisidir. Milletvekili, sadece kendisini seçenlerin değil, tüm Türkiye'nin, 85 milyonun tamamının vekilidir. Milletvekiline hem de Yüce Meclis çatısı altında 'katil' diye bağıran da onu oraya getirip o cesareti veren de, bütün millete karşı saygısızlık yapmıştır, edepsizlik yapmıştır. Biz, bu densizliğe, bu edepsizliğe, bu şımarıklığa pabuç bırakacak, boyun eğecek bir grup değiliz. Biz, üç-beş marjinal karakterin çığırtkanlık yaparak, bağırarak, çağırarak Meclisi çalışamaz hale getirmesine eyvallah etmeyiz. Burası, Gazi bir Meclis'tir, milletin meclisidir, milli iradenin tecelligahıdır. Kimse Gazi Meclis'in şanına ve konumuna gölge düşüremez. Böyle bir edepsizliğin tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirler çok daha sıkı bir şekilde mutlaka alınmalıdır.

Yenikapı Ordu Günleri 2024 ne zaman? Yenikapı Ordu Tanıtım Günü başladı mı, bitti mi? Yenikapı Ordu Günleri 2024 ne zaman? Yenikapı Ordu Tanıtım Günü... Haberi Görüntüle

"BU İŞİ ALLAH'IN İZNİYLE HALLEDECEĞİZ"

Bu konuda tüm gurubundan, milletin vekili olarak bu yüce çatı altında bulunan her bir milletvekilinden kararlı bir duruş beklediğini kaydeden Erdoğan, "Asla taviz yok ve bu işi Allah'ın izniyle bitireceğiz." diye konuştu.

Şanlıurfa 17 Ekim okullar tatil mi? Şanlıurfa'da okullara 17 Ekim'de deprem tatili var mı? Şanlıurfa 17 Ekim okullar tatil mi? Şanlıurfa'da okullara 17 Ekim'de... Haberi Görüntüle

"SENİ YANLIŞ TANIMIŞIM UZUN ADAM HAKKINI HELAL ET"

Erdoğan'ın konuşmasının ardından sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Mahra'nın annesi Derya Pınar, "Ben seni yanlış tanımışım bana seni yanlış anlatmışlar Uzun Adam. Bir millet sana nasıl hayran kaldı arkandan milyonlarca insanı nasıl getirdin bugün anladım. Hakkını helal et." ifadelerini kullandı.

Yarın 7 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara yağmur tatili var? Yarın 7 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi hangi illerde okullara... Haberi Görüntüle

CHP VE DEM'LİLER  MAHRA'NIN ANNESİNE SALDIRDILAR

17 Temmuz'da TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu sahipsiz hayvanlara ilişkin kanun teklifi görüşmek üzere toplandı.CHP ve DEM Partili vekiller komisyon görüşmelerini sabote etmek için masalara vurdu.Komisyon toplantısına, Antalya'da başıboş sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun altında kalıp hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesi Derya Pınar da katıldı.

CHP, DEM Parti ve TİP'li milletvekilleri ise "Senin çocuğunu AKP öldürdü diyerek" annenin üzerine yürüdü. DEM Partili Perihan Koca'nın Mahra Melin Pınar'ın acılı annesine "Şov yapmak için buraya gelmiş" dediği duyuldu.

Yılın ilk karı geliyor! Meteoroloji gün verdi: Soğuk hava dalgası yurdu saracak Yılın ilk karı geliyor! Meteoroloji gün verdi: Soğuk hava dalgası... Haberi Görüntüle

"ARTIK CHP'Lİ DEĞİLİM" 

Mahra Melin Pınar'ın acılı ailesi geçtiğimiz gün verdiği röportajda "CHP için ölen çocukların köpek kadar değeri yok" diyerek veryansın etmişti. "Şimdiki CHP halkın partisi değil" diyen baba Murat Pınar, "Benim acıma karşı tutundukları tavırdan sonra artık CHP'li değilim" ifadelerini kullandı. Anne Derya Pınar ise "Kadın haklarını savunuyoruz' diyorlar ama acılı bir kadına şiddet uyguladılar" dedi. Pınar ailesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşme talebini de "Bugüne kadar yanımızda olmadınız. Bundan sonra da olamazsınız" diyerek reddetti.

 

 

 

Habere Tepki Ver

6

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading