Yandex Metrica

Sitede Ara

Şenol Güneş Trabzonspor'dan ne kadar maaş alacak?

Şenol Güneş Trabzonspor'dan ne kadar maaş alacak?

Abdullah Avcı ile yeni sezona başlayan Trabzonspor, Süper Lig'e ve Avrupa'da kötü bir başlangıç yaptı. Kötü gidişata dur demek isteyen bordo mavili yönetim Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı. Şenol Güneş'in sözleşme detayları ise KAP'a bildirildi. Peki Şenol Güneş Trabzonspor'dan ne kadar maaş alacak?

Gündem

13.09.2024, 12:43

Abdullah Avcı'yla yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevi için Şenol Güneş'le anlaşan Trabzonspor'un yeni teknik adama verceği maaş belli oldu. Sözleşmenin detayları KAP'a bildirildi. Daha önce boş sözleşmeye imza attığını açıklayan Şenol Güneş'in Trabzonspor'dan alaağı ücret açıklandı.

2024 Eylül DOAS temettü yattı mı? #DOAS temettü ne zaman hesaba yatacak? 2024 Eylül DOAS temettü yattı mı? #DOAS temettü ne zaman... Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ'İN TRABZONSPOR MAAŞI NE KADAR?

Trabzonspor'da Şenol Güneş dönemi başladı. Şenol Güneş'in Trabzonspor ile 2+1 yıllık anlaştığı ve 2024-2025 sezonu için 50 milyon TL garanti ücret konusunda anlaşmaya varıldığı açıklandı. 

İmamoğlu cenazesine katılmamıştı! Şehit üsteğmenin vasiyeti ortaya çıktı: 'Cenazeme gelmesinler' İmamoğlu cenazesine katılmamıştı! Şehit üsteğmenin vasiyeti ortaya çıktı: 'Cenazeme gelmesinler' Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR NE ZAMAN 

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada, "2024-2025 sezonu için 50 milyon TL garanti ücret, 2025-2026 sezonu için, bir önceki sezon ödenen ücrete, yüzde 40 oranını geçmeyecek şekilde, (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ortaya çıkacak tutar ödenecektir. Opsiyon hakkının kullanılması halinde; 2026-2027 sezonu için, bir önceki sezon ödenen ücrete, yüzde 40 oranını geçmeyecek şekilde, (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ortaya çıkacak tutar ödenecektir." denildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading