Sitede Ara

Serbest bırakılmaları vicdanları yaralamıştı: Beyoğlu tacizcileri hakkında yeni karar

Serbest bırakılmaları vicdanları yaralamıştı: Beyoğlu tacizcileri hakkında yeni karar

Beyoğlu'nda bir kadını taciz ettiği belirlenen 2 şüpheli ifadelerinin alınması sonrasında mağdurun şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakılmıştı. Haklarında yeniden gözaltı verilen 2 zanlı emniyet ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Gündem

04.10.2024, 21:58

Beyoğlu'nda, sokakta yürüyen kadını taciz eden ve gözaltına alınan 2 şüpheli mağdur kadının şikayetçi olmaması üzerine ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. Vicdanları yaralayan bu karar savcılıktan döndü. Kamera kayıtlarınının incelenmesinin ardından savcılık yeni bir karar aldı ve 2 şüphelinin yeniden gözaltına alınmasını kararlaştırdı.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, iki şüpheliye operasyon düzenledi. Şüphelilerden S.T, Mersin'de, Ö.K. ise İstanbul'da yakalandı. 

24 Eylül yarın Zonguldak'ta okul yok mu, var mı? Zonguldak'ta yarın okullar tatil mi? 24 Eylül yarın Zonguldak'ta okul yok mu, var mı? Zonguldak'ta... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Gece 04.00'te meydana gelen olayda şüpheliler S.T. ve Ö.K, 25 yaşındaki İ.A'yı bir süre takip ettikten sonra üzerine yürüyerek duvara sıkıştırıp taciz etmeye başlamıştı. Kadının çığlıkları çevredeki insanların olay yerine gelmesiyle sonuçlanmış, şüpheliler ise kendilerini "Amcamın kızı" diyerek savunmuştu. Çevrekiler tepki gösterip mağdur kadını tacizcilerin elinden kurtarmıştı. Şüphelilerin "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet", "gasp" ve "otomobilden hırsızlık" gibi suçlara karıştığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading