Yandex Metrica

Seren Serengil'in milli takım paylaşımına tepkiler çığ gibi! Bakın kendini nasıl savundu

Seren Serengil'in milli takım paylaşımına tepkiler çığ gibi! Bakın kendini nasıl savundu

Ünlü şarkıcı Seren Serengil'in Milli Takım'ın Avusturya'yı yenip çeyrek finale yükseldiği maçın ardından yaptığı paylaşımla herkesi kızdırdı. Büyük tepki çeken Seren Serengil konuyla ilgili açıklama yaptı.

Gündem

04.07.2024, 14:29

Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nın son 16 turunda Avusturya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı, Merih Demiral'ın golleriyle rakibini 2-1 yendi. Rakibini turnuvanın dışına iten ay-yıldızlı ekibimiz adını çeyrek finale yazdırdı. Milliler, 6 Temmuz Pazar akşam saat 22.00'da Berlin'de Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Pazar akşam Berlin'de oynanacak müsabakayı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Müsabaka TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Büyük coşkunun yaşandığı maçın ardından sporcusundan sanatçısına siyaetçisinden herkes Montella ve öğrencilerine büyük övgü yağdırıken sosylal medyada binlerce video ve fotoğraflar paylaşıldı.

Cristiano Ronaldo Milli Takımı bıraktı mı? Cristiano Ronaldo Milli Takımı bıraktı mı? Haberi Görüntüle

SEREN SERENGİL'E BÜYÜK TEPKİ

Bbirçok ünlü isim peş peşe paylaşım yaptı ancak Seren Serengil tepkilerin odağı oldu. Sebebi ise milli takım forması giymiş köpeklerin fotoğrafını paylaşması oldu.

Ünlü şarkıcının, yapay zeka ile milli takım forması giymiş köpeklerin fotoğrafını paylaşması büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları, Seren Serengil'e tepki gösterirken konuyla ilgili binlerce yorum yapıldı.

Suriye Kolordu Komutanı Fehim İSA'dan provokasyonlarla ilgili açıklama: Hataya hata ile karşılık vermemeliyiz! Suriye Kolordu Komutanı Fehim İSA'dan provokasyonlarla ilgili açıklama: Hataya hata... Haberi Görüntüle

''AHLAKSIZCA HABERCİLİK YAPIP FAKE HESAPLARDAN PAYLAŞIM YAPTILAR''

Seren Serengil, gelen tepkiler üzerine bir hayvanseverin paylaşımını kendi sayfasında paylaştı ve şunları kaydetti;

"Bazı ahlaksız habercilik yapıp fake hesaplardan, X'ten, orada, burada sokak hayvanlarımıza olan koruyuculuğundan hoşnut olmayan, hayvanseverlere nefret duyan bu cahil takım, bir sürü fake hesaptan 'taraftarı köpeğe benzetti' gibi iftiralar atarak halkı kin ve nefrete sürükleyip paylaşımlar yapmışlardır.''

MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

''ALLAH BUNLARA AKIL FİKİR VERSİN''

''Allah bunlara akıl fikir versin.'' diyen Seren Serengil, ''Avukatımız zaten gereğini yapıp, tek tek bu hesaplarla ilgili suç duyurusunda bulunacaktır ama tüm hayvansever sevenlerim gereken cevabı vermiş. Allah bunlara akıl fikir versin. Düşmanının da cahil olmayanını versin." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading