Sevgililer günü buluşması cinayetle bitti! Önce öldürüp gömdü sonra kendini...

Sevgililer günü buluşması cinayetle bitti! Önce öldürüp gömdü sonra kendini...

14 Şubat sevgililer gününde Adana'nın Yumurtalık ilçesinde 20 yaşındaki genç kız erkek arkadaşı tarafından başından siahla vurularak öldürüldü. Cani erkek arkadaş sonrasında genç kızı su kuyusuna gömüp kendini ihbar etti.

Gündem

09.05.2024, 15:06

Dün akşam saatlerinde sevgilisiyle 14 Şubat Sevgililer gününü kutlamak isteyen 20 yaşındaki İpek Akgül, erkek arkadaşı Yaşar B. ile tartışmaya başladı. O tartışma giderek alevlendi ve cani erkek arkadaş genç kızı başından silahla vurarak öldürdü. 

Kış lastiği uygulaması ne zaman, hangi ayda başlıyor? Kış lastiği uygulaması ne zaman, hangi ayda başlıyor? Haberi Görüntüle

ÖLDÜRÜP GÖMÜNCE KENDİNİ İHBAR ETTİ

Genç kızı öldüren erkek arkadaş ise olay sonrası cesedi su kuyusuna gömdü. Daha sonra ise cani erkek arkadaş 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kız arkadaşını öldürüp gömdüğünü itiraf etti. Jandarma ekipleri ise şüpheliyi yakalayarak genç kızın gömüldüğü yeri tespit etti. Olay anında kullanılan silahın ise yüz metre uzaklıktaki portakal bahçesinde bulundu.

Hemşire Mehtap Sayar kimdir? Yenidoğan Çetesi olayı nedir? Hemşire Mehtap Sayar kimdir? Yenidoğan Çetesi olayı nedir? Haberi Görüntüle

ZANLININ SORGUSU SÜRÜYOR

Genç kızın cenazesi Adli Tıp morguna kaldırılırken zanlının sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading