Yandex Metrica

Sitede Ara

Şeyda Yılmaz kimdir? Şehit polis Şeyda Yılmaz nereli, kaç yaşındaydı?

Şeyda Yılmaz kimdir? Şehit polis Şeyda Yılmaz nereli, kaç yaşındaydı?

Şeyda Yılmaz kimdir? Şehit polis Şeyda Yılmaz nereli, kaç yaşındaydı? İstanbul Ümraniye'de motosikelt hırsızını yakalamak için bölgeye giden polislerle şüpheli arasında arbede yaşandı. Eline geçtirdiği silahla polislere ateş eden saldırgan bir polis memurunu şehit etti. Saldırgan Yunus Emre Geçit'in suç dosyasının oldukça kabarık olduğu görüldü. Yunus Emre Geçit'in şehit ettiği Şeyda Yılmaz'ın henüz 1 yıllık polis olduğu öğrenildi. 

Gündem

23.09.2024, 15:11

İstanbul Ümraniye'de bir suçluyu yakalamaya giden polislere saşldırgan ateş açtı. Saldırıda Polis Memuru Şeyda Yılmaz olay yerinde şehit düştü. Şeyda Yılmaz'ın bir sonraki gün izin alarak ailesinin yanına gitmenin planını yaptığı öğrenildi. 26 yaşındaki şehit polis memuru tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Saldırgan ise yakalandı. 19 yaşındaki Yunus Emre Geçit hayvan nakil aracında emniyete götürüldü. 

TOKİ yüzde 25 indirim ne zaman geçerli? TOKİ indiriminden kimler yararlanabilir? TOKİ yüzde 25 indirim ne zaman geçerli? TOKİ indiriminden kimler... Haberi Görüntüle

ŞEYDA YILMAZ KİMDİR?

Polis Memuru Şeyda Yılmaz motosiklet hırsızlığı için bir şüpheliyi yakalamak isterken açılan ateş sonucu şehit oldu. 

Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde saat 22.55 sıralarında meydana gelen olayın ardından saldırganın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

Saldırgan Yunus Emre Geçit'in pek çok suç kaydı olduğu öğrenildi. Saldırganın "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar ettiği öğrenildi. 

Şeyda Yılmaz, 1997 yılında dünyaya gelmişti. 26 yaşında olan Şeyma Yılmaz polis memuru olarak öesleğe geçen sene başlamıştı. Şeyda Yılmaz mesleğinin ilk görevlerinden birini Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifa etmekteydi.

Yılmaz’ın, emniyet teşkilatına 2023 yılı Aralık ayında girdiği eş durumundan İstanbul’a tayin edildiği aktarıldı.

Yılmaz'ın, olaydan sonraki gün ailesinin yanına gitmek için izne çıkmaya hazırlandığı öğrenildi.

Şeyda Yılmaz kalleş saldırı sonucu şehit oldu.

Aslen Sivaslı olan Şeyda Yılmaz'ın naaşı Sİvas'a gönderilecek.

Yapılan saldırı hakkında konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Milletimizin başı sağ olsun. Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği kadrosunda görevli Polis Memuru Şeyda YILMAZ görev esnasında çıkan çatışmada yaralanmış kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Çatışmada Polis Memuru Kürşat Hakkı SARITEPE de yaralanmıştır. Kahramanımızın şehadetinden derin üzüntü duydum. Şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Çatışmada yaralanan kahramanımıza da acil şifalar diliyorum." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading