Yandex Metrica

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katilin kuzeni hapsi boyladı

İstanbul Ümraniye'ed polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin kuzeni Kaan Geçti tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahsın çok sayıda suç kaydı olduğu aktarıldı.

Gündem

25.09.2024, 17:00

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde pazar gecesi saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda çeşitli suçlardan 26 adet suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti isimli şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı esnada bir polis memurunun silahını alarak polislere ve etrafa ateş açtı.

Polis memurlarının da karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ağır yaralanan polis memuru 27 yaşındaki Şeyda Yılmaz kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gökhan İn kimdir? Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'i kim darp etti? Gökhan İn kimdir? Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'i kim darp etti? Haberi Görüntüle

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Polisimizi şehit eden katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde şunları anlattı;

"Eve doğru giderken hasımlarım saldırdı. Cebimden telefonumu ve paramı aldılar. Çıktığım kızın ağabeyleriydi. O esnada sivil araba gelmiş. Ben bu şahıslardan dayak yerken yerde silah gördüm. Sol kolumdan mermi yedim. Annemin vuruldum diye çığlığını duydum. Bir varil vardı. Oradan bir silahın ucunu gördüm. Onların polis olduğunu görmedim. Üzerinde üniforma olduğunu sonra kameralardan izleyince fark ettim. O varile doğru 2 el ateş ettim. Silahı orada bıraktım ve evime doğru yürüdüm. Ben karşımda kadın olduğunun da farkına varmadım. Diğer yaralıları da ben yaralamadım. Ben kimseden silah almadım. Yerde gördüm. Suçlamayı kabul etmiyorum. Kasten suç işlemedim."

Şeyda Yılmaz’ın suç makinesi tarafından şehit edilmesi ülkeyi yasa boğarken konuya ilişkin yeni bilgiler elde edildi.

İlk kez bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile görüştü İlk kez bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'ın yeni Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

KATİLİN KUZENİNİN SİLAHLI PAYLAŞIMLARI

Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalandıktan sonra çıkan arbedede polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden şüphelinin kuzeni sosyal medyada silahlarla fotoğraf paylaştığı dikkatlerden kaçmadı. Söz konusu paylaşımlar sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

Son dakika: Norveç'ten Türkiye kararı! Kısıtlamaları kaldırdılar Son dakika: Norveç'ten Türkiye kararı! Kısıtlamaları kaldırdılar Haberi Görüntüle

KATİLİN KUZENİ TUTUKLANDI

Yunus Emre Geçti'nin kuzeni Kaan Geçti'nin Ataşehir Mahallesi'nde bulunan ikametinde olduğu tespit edildi. Ekipler, yapılan çalışmanın ardından kuzen Kaan Geçti'yi gözaltına aldı. Zanlı emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen kuzen Kaan Geçti, tutuklanarak cezevine gönderildi.

Yapılan sorgulamada şahsın çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu belirlendi.




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading