Yandex Metrica

Şeyha Mahra kimdir? Dubai Prensesi Şeyha Mahra eşini sosyal medaydan boşadı!

Şeyha Mahra kimdir? Dubai Prensesi Şeyha Mahra eşini sosyal medaydan boşadı!

Dubai Prensesi Şeyha Mahra sosyal medaydan yaptığı bir paylaşımla herkesi şaşırttı. Şeyha Mahra yaptığı paylaşımında kocasını boşadığını duyurdu. Paylaşım dünyada gündem olurken Şeyha Mahra kimdir? sorusu sıkça sorulmaya başlandı. 

Gündem

19.07.2024, 11:43

Duabi Prensesi Şeyha Mahra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile eşini boşadığını açıklaması dünya gündemine oturdu. Henüz 2 ay önce çocuğunu kucaına alan genç prenses paylaşımında "Sen başka işlerle meşgulken, ben de boşandığımızı ilan ediyorum. Seni boşuyorum, seni boşuyorum ve seni boşuyorum" dedi. Sosyal meduyada boşanma paylaşımı sonrası Şeyha Mahra kimdir? soruları gündeme geldi. İşte Şeyha Mahra'nın hayatı ve biyografisi...

Almanya Solingen'de festivalde saldırı! Saldırgan yakalandı mı? Bıçaklı saldırıyı kim yaptı? Almanya Solingen'de festivalde saldırı! Saldırgan yakalandı mı? Bıçaklı saldırıyı kim... Haberi Görüntüle

ŞEYHA MAHRA KİMDİR?

Şeyha Mahra Birleşik Arap Emirlikleri'nin Başkan Yardımcısı Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Âl Mektum'un kızıdır.

Dubai Prensesi Şeyha Mahra Nisan 2023'te Şeyh Mana bin Muhammed bin Rashid bin Mana El Maktum ile dünya evine girmişti.

1994 yılında dünyaya gelen Şeyha Mahra 30 yaşındadır. 

Dubai Prensesi Şeyha Mahra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşini boşadığını duyurdu.

Mahara paylaşımında "Sevgili kocam, sen başka işlerle meşgulken, ben de boşandığımızı ilan ediyorum. Seni boşuyorum, seni boşuyorum ve seni boşuyorum. Kendine iyi bak. Eski karın" dedi ve boşandığını ilan etti. 

Boşanma paylaşımının ardından çift birbirlerini Instagram'dan takip etmeyi bıraktı ve fotoğraflarını sildi.

ŞEYHA MAHRA KİM.jpg

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading