Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim, adı ne? Şeyma Subaşı'nın sosyal medyadan paylaştığı kişi kim?

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim, adı ne? Şeyma Subaşı'nın sosyal medyadan paylaştığı kişi kim?

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra özel hayatı ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'nın son paylaşımında yarı çıplak yemek yapan kişinin yeni sevgilisi olduğu iddia edildi. Peki Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim, adı ne? Şeyma Subaşı'nın sosyal medyadan paylaştığı kişi kim?

Gündem

01.10.2024, 17:18

"Var mısın Yok musun" adlı yarışmanın ardından Acun Ilıcalı ile evlenen ve bu evlilikten bir kızı olan Şeyma Subaşı ünlü televizyoncudan boşandıktan sonra bile özel yaşantısı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlendikten kısa süre sonra boşanmıştı. Şeyma Subaşı sosyal medyadan yaptığı son paylaşımında kafaları karıştırdı. Yar ıçıplak şekilde yemek yapan bir erkeği paylaşan Subaşından paylaşımdaki kişiye dair henüz açıklama gelmedi. Elinde kırmızı gül ile yapılan paylaşın sonrası söz konusu kişinin sosyal medya fenomeninin sevgilisi olduğu düşünülmeye başlandı. Magazin gündemini yakından takip edenler Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim, adı ne? Şeyma Subaşı'nın sosyal medyadan paylaştığı kişi kim? sorularına ise yanıt aramaya başladı.

Coca Cola'dan sonra şimdi de Nutella! Boykota karşı 'yerli ürün' hamlesi Coca Cola'dan sonra şimdi de Nutella! Boykota karşı 'yerli ürün'... Haberi Görüntüle

ŞEYMA SUBAŞI'NIN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Şeyma Subaşı son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Bali'ye tatile giden Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yarı çıplak yemek yapan bir kişinin fotoğrafını elinde gülle birlikte paylaştı. Fotoğraftaki kişinin kim olduğu ise merak konusu oldu. 

Instagram hikaye kısmından gül fotoğrafı paylaşan Subaşı'ndan fotoğraftaki kişinin sevgilisi olup olmadığına dair bir açıklama gelmedi. Gelen bilgilere göre fotoğrafta yer alan kişi Brezilyalı model Marlon Teixeira. 1991 doğumlu Teixeira, 33 yaşında.

Kadın öğretmen, 14 yaşındaki erkek öğrencisi ile birlikte oldu! İstismarına yaptığı savunma akıllara zarar: 16 yaşında olsa... Kadın öğretmen, 14 yaşındaki erkek öğrencisi ile birlikte oldu! İstismarına... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINDAKİ KİŞİ SEVGİLİSİ Mİ?

Fotoğraftaki kişinin kim olduğu konusunda henüz Şeyma Subaşı'ndan açıklama gelmedi ancak yapılan araştırmada paylaşımdaki fotoğrafın Brezilyalı model Marlon Teixeira'ya ait olduğu iddia edildi.

Konya Valisi İbrahim Akın kimdir? İbrahim Akın nereli, kaç yaşında? Konya Valisi İbrahim Akın kimdir? İbrahim Akın nereli, kaç yaşında? Haberi Görüntüle

KISA SÜREDE BOŞANMIŞTI

2021 yılında Mısırlı yatırımcı Mohammed Alsaloussi ile birliktelik yaşayan Şeyma Subaşı erkek arkadaşı ile Mayıs 2023'te evlenmişti. Çift çok geçmeden ve aynı yılın Eylül ayında boşandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading