Yandex Metrica

Sitede Ara

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim? Şeyma Subaşı ile Barış Alper Yılmaz sevgili mi?

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim? Şeyma Subaşı ile Barış Alper Yılmaz sevgili mi?

Adı Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Barış Alper Yılmaz ile anılan Şeyma Subaşı sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımda tekrar aşık olduğunu duyurdu. Şeyma Subaşı'nın paylaşımı merak uyandırırken Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim? Şeyma Subaşı ile Barış Alper Yılmaz sevgili mi? soruları gündeme geldi.

Gündem

24.07.2024, 13:48

Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın başarılı oyuncusu Barış Alper Yılmaz ile adı anılan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tekrar aşık olduğunu duyurdu. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evlenen ve kısa süre sonra boşanan Şeyma Subaşı daha sonra Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi 3 Mayıs 2023 tarihinde ile evlenmişti. Bu evliliği de kısa süren Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de tek celsede boşandı. Uzun süre hayatına kimseyi almayan Şeyma Subaşı'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

TOKİ'den kaçırılmayacak fırsat! 32 ilde 173 arazi satışa sunuluyor! Tek şart... TOKİ'den kaçırılmayacak fırsat! 32 ilde 173 arazi satışa sunuluyor! Tek... Haberi Görüntüle

ŞEYMA SUBAŞI'NIN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Acun Ilıcalı ile 8 yıllık birlikteliğine son verdikten sonra tatillere ve gezmelere kendini adayan Şeyma Subaşı Meedo'dan ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı. Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından "yeniden aşık olduğunu" itiraf etti. Şeym Subaşı'nın yeni sevgilisi kim? sorusu sorulurken henüz sosyal medya fenomeninden isim gelmedi.

Bakan Tunç'tan 2 Suriyelinin bakanlıkta işe alındığı iddiasına yanıt: 'Resen soruşturma başlatıldı' Bakan Tunç'tan 2 Suriyelinin bakanlıkta işe alındığı iddiasına yanıt: 'Resen... Haberi Görüntüle

ŞEYMA SUBAŞI'NIN SEVGİLİSİNİN ADI NE?

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum." diyerek yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. 

Bitlis'e Murat Kurum eli değdi! Kaybolan tarih tekrar gün yüzüne çıkarıldı Bitlis'e Murat Kurum eli değdi! Kaybolan tarih tekrar gün yüzüne... Haberi Görüntüle

ŞEYMA SUBAŞI İLE BARIŞ ALPER YILMAZ SEVGİLİ Mİ?

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Barış Alper Yılmaz ile Şeyma Subaşı'nın adı son zamanlarda sıkça anılmaya başlandı. İkilinin sevgili olduğuna dair henüz bir açıklama bulunmuyor. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading