Sigaraya 10 TL zam! Güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? Parliament, Marlboro, Muratti kaç TL?

Sigaraya 10 TL zam! Güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? Parliament, Marlboro, Muratti kaç TL?

Sigara tiryakilerine zam şoku! Philip Morris sigara grubuna yeni zam geldi. Sigara fiyatlarına ilişkin açıklama yapan Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, 10 TL'lik zammın etikete yansıdığını duyurdu. Peki Parliament, Marlboro, Muratti kaç TL oldu?

Gündem

03.10.2024, 14:18

Yüksek enflasyon sigara fiyatlarını vurmaya devam ediyor. Ortalama paket fiyatı 75 TL'ye kadar çıkan sigara fiyatlarına bir zam daha geldi. Sigara tiryakilerini üzern gelişmeyi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Philip Morris grubundaki bir tütün ürününe zam geldiğini açıkladı.

Bakan Fidan Nasrallah'ın öldürülmesini yorumladı: 'İsrail çatışmaların bölgeye yayılmasını arzuluyor' Bakan Fidan Nasrallah'ın öldürülmesini yorumladı: 'İsrail çatışmaların bölgeye yayılmasını arzuluyor' Haberi Görüntüle

SİGARA FİYATLARINA 10 TL ZAM

Gelen sigara zamı ile birlikte Philip Morris, sarmalık kıyılmış tütün 100 TL'den 110 TL'ye yükseldi. Ayrıca yılın geri kalanında yapılan artış miktarı 40 TL'ye çıktı. 

Tarihler 5 Eylül'ü gösterdiğinde Philip Morris grubu sigara fiyatlarına zam kararını duyurmuştu. Philip Morris grubunun en ucuz sigarası 72 TL'ye, en pahalı sigarası ise 81 liraya kadar çıkmıştı.

KYK 2024 ek tercih yurt başvuruları ne zaman başlıyor? KYK 2024 ek tercih yurt başvuruları ne zaman başlıyor? Haberi Görüntüle

SİGARA FİYATLARINA YENİ ZAM GELECEK Mİ?

Philip Morris grubunun 10 TL'lik zam kararı sonrası sigara fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Fakat sektör temsilcilerinden yeni zamma ilişkin bir açıklama gelmedi. 

2024 yılı için yeni bir zam olmayacağını belirten sektör temsilcileri 2025'in Ocak ayını işaret ederek  ÖTV tutarından sonra sigaraya büyük bir zam geleceğini kaydetti.

İran'da metan gazı patlaması sonucunda ölenlerin sayısı 38'e yükseldi İran'da metan gazı patlaması sonucunda ölenlerin sayısı 38'e yükseldi Haberi Görüntüle

GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

Philip Morris grubunun zam kararı sonrası güncel sigara fiyatları şu şekilde;

PARLIAMENT Aqua Blue Slims: 77 TL

PARLIAMENT Night Blue Pack (Uzun): 77 TL

PARLIAMENT Night Blue / Aqua Blue / Reserve: 75 TL

PARLIAMENT Midnight Blue: 73 TL

MARLBORO Red Long: 75 TL

MARLBORO Red / Touch: 74 TL

MARLBORO Touch Blue/Gray / White: 74 TL

MARLBORO Edge: 71 TL

MURATTI: 71 TL

MURATTI Blu: 70 TL

LARK: 70 TL

CHESTERFIELD: 69 TL

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de: Türkevi'ne geçen Erdoğan'ın programı yarın başlayacak Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de: Türkevi'ne geçen Erdoğan'ın programı yarın başlayacak Haberi Görüntüle

SİGARAYI NASIL BIRAKIRIM?

Gelen zam sonrası birçok tiryaki sigarıyı nasıl bırakırım sorusuna yanıt arıyor. Sağlık Bakanlığı Sigara Bırakma Danışma Hattı üzerinden sağlanan destekle sigara bırakmak çok kolay. Bu kapsamda ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı ve tüm sağlık kuruluşlarında yaygınlaştırılan sigara bırakma poliklinikleri aracılığıyla kesintisiz destek veriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading