Yandex Metrica

Sitede Ara

Sıla bebek soruşturmasında son durum: 5 cani şiddet ve cinsel istismardan tutuklandı!

Sıla bebek soruşturmasında son durum: 5 cani şiddet ve cinsel istismardan tutuklandı!

Tekirdağ'da annesi tarafından 'Uyanmıyor' denilerek hastaneye götürülen 2 yaşındaki Sıla bebeğin beyin kanaması geçirdiği ve cinsel saldırıya uğradığı anlaşılmıştı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada komşunun oğlu olduğu belirtilen 13 yaşındaki K.A. ve 14 yaşındaki G.K.'nın da aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı.   

Gündem

16.09.2024, 01:11

Tekirdağ'dan gelen acı haberle tüm Türkiye sarsıldı.

Anne B.Y.'nin 8 Eylül'de "Uyanmıyor" diyerek Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Sıla Y.'nin beyin kanaması geçirdiği ve cinsel istismara uğradığı anlaşılmıştı.

Durumu ağır olan ve entübe edilen Sıla Y. Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

9 Eylül bugün İstanbul'da otobüsler saat kaça kadar ücretsiz? İETT otobüs, metro, metrobüs hangi saatlerde bedava? 9 Eylül bugün İstanbul'da otobüsler saat kaça kadar ücretsiz? İETT... Haberi Görüntüle

13 VE 14 YAŞINDAKİ ÇOCUKLAR GÖZALTINA ALINDI

Bu kapsamda B.Y, B.Y'nin birlikte yaşadığı S.Ö, komşuları K.A. ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alındı. Sıla Y.'nin 5 yaşındaki kardeşi de devlet korumasına alındı.

Bakanların uçağı arızalandı: Ankara'daki toplantı iptal edildi Bakanların uçağı arızalandı: Ankara'daki toplantı iptal edildi Haberi Görüntüle

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Tekirdağ ve Malkara Cumhuriyet Savcılığının kolluk kuvvetleriyle yürüttüğü titiz çalışma sonucunda, Sıla'nın komşuları olan 13 ve 14 yaşındaki iki çocuk tarafından şiddet ve cinsel istismara uğradığı, Sıla'nın ailesi ve cinsel istismarı gerçekleştiren çocukların babasının olayı örtbas ettiği anlaşıldı. 

Olayla ilgili cinsel istismarı gerçekleştiren 13 ve 14 yaşındaki 2 çocuk, komşuları K.A. anne B.Y. ile B.Y.'nin imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı S.Ö tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

1

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading