Şimdi de Galata Kulesi'ni çaldılar! Hırsız bu sefer Yunan değil!

Suudi Arabistan'da Galata Kulesi taklit edildi. Ülkenin bir noktasına Galata Kulesi dikildi. Dikilen bu çakma Galata Kulesi sosyal medyanın tepkisini aldı.

Gündem

15.10.2024, 17:36

İstanbul'un sembolik yerlerinden birisi bir kez daha çalındı. Fakat bu sefer hırsızın adresi farklı oldu. Suudi Arabistan'da İstanbul ile bütünleşen ve şehrin en önemli dinamikleri arasında yer alan Galata Kulesi taklit edildi. Suudi Arabistan'da bir meydana Galata Kulesi'nin bir benzerini dikti. Kulenin birberini diken araplar pes dedirtti.

Yeni pandemi alarmı: O virüs iki ülkede daha görüldü: Tehlike çanları çalıyor! Yeni pandemi alarmı: O virüs iki ülkede daha görüldü: Tehlike... Haberi Görüntüle

ŞEHRİN SEMBOLLERİNDEN

İstabul'un sembolik noktalarını düşündüğünüzde akla gelen ilk yerlerden birisi Galata Kulesi olur. Hemen her gün İstanbul'da çok ziyareretçiyi kabul eden tarih eser yıllardır İstanbul'un en önemli aktaran tarihi alanlardan biri olmayı başardı. Tarihimizde de önemli bir yeri olan Galata Kulesi'in Bizans İmparatorluğu'ndan bu yana şehrinde korunan önemli eserler arasında yerini alıyor.

Ankara'da kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli bir araya gelecek Ankara'da kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli bir araya... Haberi Görüntüle

HER ŞEY TAKLİT

Arabistan'da yapılan kule baştan aşağıya taklit edildi. Galata Kulesi'nin mimarisinden, tarihi taşlarına, başındaki ivmesinden, pencelerine, tepeden tırnağa Galata Kulesi taklit edildi. 

The Penguin 4. bölüm ne zaman çıkacak? Penguen 4. bölüm çıktı mı? The Penguin 4. bölüm ne zaman çıkacak? Penguen 4. bölüm... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYANIN TEPKİSİNİ ALDI

Suudi Arabistan'da dikilen Galata Kulesi, sosyal medyada viral oldu. Kullanıcılar, sosyal medya üzerinden dikilen çakma Galata Kulesi'ne tepki gösteriyor. Vatandaşlar Arabistan'da dikilen bu kuleyi kendilerine ait olmadıkalarını, çalıntı bir eser olduğunu vurguluyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading