Sinema günleri'nde LGBT içeriklerine tepkiler büyüyor! Bursa'da Kirli propaganda yapılıyor...

Sinema günleri'nde LGBT içeriklerine tepkiler büyüyor! Bursa'da Kirli propaganda yapılıyor...

Tüm dünyada tepki çeken ve küresel bir sapkınlık haline gelen LGBT şimdi de Evliya şehir Bursa'da hortladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığı iddia edilen "Bursa Sinema Günleri" etkinliğinden dolayı Bursa Aile Platformu, masum çocuklarımızı hedef alan bu kirli propagandaya tüm demokratik hakkınını savunacağı belirtti. 

Gündem

03.10.2024, 14:24

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Sinema Günleri" etkinliğinde LGBT propagandası yapıldığı iddiaları gündeme geldi. Bu tartışmalar, etkinlikte yer alan filmlerin içerikleri ve konularıyla ilgili eleştirilerin artmasına neden oldu. Bursa Aile Platformu, LGBT propagandası yapıldığı iddia edilen etkinlikten dolayı organizasyonu düzenleyen Büyükşehir Belediyesi yönetimine tepki gösterdi.

Bursa Aile Platformu tarafından yapılan açıklamada "Aile kurumunu, fıtratı, insan biyolojisini, toplumun bütüncül refahını ve ahlak felsefelerini, kamu güvenliğini, toplum sağlığını ve her şeyden önemlisi masum çocuklarımızı hedef alan bu kirli propagandaya karşı tüm demokratik haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı bildiriyoruz." şeklinde açıklama yaptı.

CİNSİYETSİZLİK PROGANDASI YAPILIYOR 

Yapılan açıklamada, çocukların anne ve babaların ailece bulunduğu etkinlikte LGBT propagandası içerikli gösterim ve söylemlerde bulunulduğu öne sürüldü. Cinsiyetsizlik propagandasını yayanlar ve destekleyenlerin, etkinlikteki çocukların psikolojisini zedelemekte hiçbir beis görmediği belirtildi. 

Açıklamada şu ifadeler yer verildi: 

"Bireysel hak ve özgürlükler maskesi arkasına gizlenen LGBT propaganda ve dayatmasının Bursa'da, evlatlarımızın psikolojik iyi oluşları ve ruhsal durumları hiçe sayılarak ailelere dayatılması, insanlık olarak ne denli büyük bir tehditle karşı karşıya olduğumuzu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bursa Sinema Günleri'nde yapılan propaganda, bu yangının evlatlarımızı çalmak için artık kapımıza dayandığını apaçık göstermektedir. Bu yangın kapımıza dayandığında, bizleri siyasi görüşümüze, inancımıza, yaşam tarzımıza göre ayırt etmeksizin evlatlarımızı çalmakta ve aileleri yok etmektedir. Evlatlarımızı ve ailemizi korumak için daha neyi bekliyoruz?

Çocuklara yapılan yasa dışı sözde cinsiyet değişikliği ameliyatlarını, çizgi filmlere ve çocuk kitaplarına yerleştirilmiş LGBT propagandasını ve ailelerin sosyal etkinliklerinde bile cinsiyetsizlik propagandası yapılmasını artık ülkemizde de görüyoruz. Bursa Aile Platformu olarak, aile kurumunu, fıtratı, insan biyolojisini, toplumun bütüncül refahını ve ahlak felsefelerini, kamu güvenliğini, toplum sağlığını ve her şeyden önemlisi masum çocuklarımızı hedef alan bu kirli propagandaya karşı tüm demokratik haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı bildiriyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesine hizmet etmekle görevli oldukları toplum sağlığı ve refahı için bu kirli propagandanın destekçiliğini yapmamaları konusunda uyarıyoruz. Dün gökkuşağımızı çalanlar, bugün çocuklarımızı çalamayacaklar." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading