Yandex Metrica

Sır perdesi aralanıyor! Narin Güran'ın katili kim? 21 kişi gözaltına alındı: Otopsi işlemi devam ediyor

Sır perdesi aralanıyor! Narin Güran'ın katili kim? 21 kişi gözaltına alındı: Otopsi işlemi devam ediyor

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan bu sabah acı haber geldi. Narin'in katilinin yakalanması için ekiplerin çalışması devam ediyor. Bu kapsamda 21 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Gündem

08.09.2024, 20:25

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan acı haber geldi. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kıyafetleriyle dere kenarında çuval içinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette 08.45 sıralarında ölü bulunduğunu dile getirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sabah yaptığı açıklamada 'Sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir' ifadelerini kullanmıştı.

Bu kapsamda 21 kişinin gözaltına alındığı duyruldu.

İBB kırtasiye yardımı başvurusu 2024 | İstanbul kırtasiye yardımı nasıl alınır? İBB kırtasiye yardımı başvurusu 2024 | İstanbul kırtasiye yardımı nasıl... Haberi Görüntüle

NARİN GÜRAN'IN ANNESİ DE GÖZALTINDA İDDİASI

Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından köye dönen ekipler, köylülerin tekrardan ifadelerini almaya başlamıştı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da Narin Güran'ın ölümüne ilişkin 21 şüpheli hakkında gözaltı talimatı verildiğini bildirdi.

Gazeteci Emrullah Erdinç ise gözaltına alınan kişiler arasında Narin Güran'ın annesinin ve aile fertlerinin de bulunduğunu iddia etti.

Gerçekliği olmayan teze tepki yağdı! ABD'de Türklere yönelik skandal 'Süryani Soykırımı' iftirası Gerçekliği olmayan teze tepki yağdı! ABD'de Türklere yönelik skandal 'Süryani... Haberi Görüntüle

1 CUMHURİYET BAŞSAVCIVEKİLİ 3 CUMHURİYET SAVCISI DAHA GÖREVLENDİRİLDİ

Tunç'un açıklaması şu şekilde:

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir. Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.

Erdoğan'dan yakın takip! Minik Narin olayı mercek altında: En ağır cezayı alacaklar Erdoğan'dan yakın takip! Minik Narin olayı mercek altında: En ağır... Haberi Görüntüle

'NARİN SANA SÖZ VERİYORUZ'

Diyarbakır Barosu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Narin Güran'ın faillerinin yargılanması için davanın takipçisi olacağının sözünü verdi.

Açıklamada, "Narin’in kesin ölüm sebebi yapılmakta olan otopsi sonrası belirlenecektir. Diyarbakır Barosu olarak, fail/faillerin yargılanması ve cezalandırılması için yargı sürecinin takipçisi olmaya devam edeceğimiz hususunda Narin’e söz veriyoruz" denildi.

İstanbul'da yangın! Siyah dumanlar gökyüzünü kapladı: Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi! İstanbul'da yangın! Siyah dumanlar gökyüzünü kapladı: Çok sayıda ekip bölgeye... Haberi Görüntüle

AMCASI TUTUKLANMIŞTI

Jandarmadaki işlemlerinin ardından zırhlı araçla adliyeye sevk edilen amca Salim Güran, 2 Ağustos günü çıkarıldığı mahkeme tarafından 'Kasten öldürme' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı.

24TV’ye konuşan Bakan Tunç, “Tüm devlet kurumları seferber oldu. İfadeler alınıyor, o ifadeler çerçevesinde gözaltılar yapılıyor. DNA tespitleri var. DNA tesiptleri açısından Narin’in anne-babasının araçtaki amcanın DNA’sının uyuşması nedeniyle tutuklama kararı verildi.” ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading