Sivas 21 Ekim okullar tatil mi? Yarın Sivas'ta okullara kar tatili var mı?

Meteoroloji’den Sivas’ın yüksek kesimlerindeki ilçeler için kar yağışı uyarısı geldi. Öğrencilerde Sivas’ta 21 Ekim okullar tatil mi sorusuna yanıt aramakta. Peki, yarın 21 Ekim Pazartesi Sivas’ta okullara kar tatili olacak mı?

Gündem

20.10.2024, 15:19

Meteoroloji’den Sivas’ın yüksek kesimleri için kar yağışı uyarısı geldi. Uzmanlar, Sivas’ın yüksek dağlarındaki ilçelerde kar yağışının etkili olabileceği uyarısında bulundu.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz ile İstanbul'un Anadolu Yakası ve Kocaeli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kastamonu çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor” ifadeleri yer aldı.

Bu uyarılar sonrasında öğrencilerde Sivas’ta yarın 21 Ekim Pazartesi gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı.

Sivas 21 Ekim okullar tatil mi

FETÖ Elebaşı'nın ölümüne şok indirim kampanyası: Alışverişte fırsat! Kampanya devam ediyor aldın aldın... FETÖ Elebaşı'nın ölümüne şok indirim kampanyası: Alışverişte fırsat! Kampanya devam... Haberi Görüntüle

YARIN SİVAS 21 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji’den Sivas’ın yüksek kesimleri için kar yağışı uyarısı geldi. Öğrencilerde yarın 21 Ekim’de Sivas’taki okullarda kar tatili olup olmadığını araştırmaya başladı. Ancak şu ana kadar Sivas Valiliği’nden bir açıklama gelmediğinden yarın Sivas’ta 21 Ekim Pazartesi okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading