Sivas'ta korkutan deprem!

Sivas'ta korkutan deprem!

Sondakika haberleri... Sivas ve çevresinde hissedilen deprem meydana geldi. AFAD, Sivas merkezde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Gündem

17.10.2024, 14:19

Dün Malatya'da yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından bugün Sivas'ta sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılanmaya göre, Sivas'ta saat 11.45'te 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Sivas'ın Zara ilçesi olarak belirlendi. Yerin yaklaşık 10 kilometre derinliğinde gerçekleşti. 

Sivas'ta 4,7 ve 4,1'lik deprem meydana geldi. Kentte 10 dakika arayla deprem yaşandı. 

Deprem sonrasında bölgede kısa süreli panik yaşanırken, ilk bilgilere göre kayıp ya da ciddi bir hasar bildirilmedi. 

Merkez Bankası Ekim ayı faiz kararı ne zaman? MB faiz indirecek mi? Merkez Bankası Ekim ayı faiz kararı ne zaman? MB faiz... Haberi Görüntüle

OLUMSUZ DURUM YOK 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından depremlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerlikaya yaşanan depremde olumsuz bir durum olmadığını belirtti. Ayrıca depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini açıkladı. 

Alkol teşvikine darbe! Düzenlemenin yürürlüğe girmesi için geri sayım başladı Alkol teşvikine darbe! Düzenlemenin yürürlüğe girmesi için geri sayım başladı Haberi Görüntüle

GEÇMİŞ OLSUN 

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kentte şu ana kadar olumsuzluk yaşanmadığını bildirdi. Şimşek, "İlimiz merkezli 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İl genelinde taramalarımız devam etmekte olup şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmemiştir. Allah, ülkemizi her türlü afetten korusun." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Malatya, Diyarbakır ve Elazığ'da korkutan deprem Son dakika... Malatya, Diyarbakır ve Elazığ'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek X hesabından yaptığı açıklamada, Şimşek, ''İlimiz merkeze bağlı Hacıali ve Ağılkaya köylerinde meydana gelen 4,7 ve 4,1 büyüklüğündeki iki depremin ardından 17.10.2024 Perşembe günü il merkezinde eğitim-öğretime (1) gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' şeklinde açıklama yaptı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading