Siyonist rejim Lübnan'ı vurdu! Savaş mağdurları Türkiye'ye akın etti...

Siyonist rejim Lübnan'ı vurdu! Savaş mağdurları Türkiye'ye akın etti...

İşgalci İsrail bombardımanı sonrası Lübnan'dan kaçanlar Türkiye'ye sığındı. Savaşın yıkıcı etkilerinden kaçan Lübnanlılar, Türkiye'ye sığınmak için deniz yolunu tercih etti. 

Gündem

03.10.2024, 18:32

İsrail'in hava bombardımanı ve karadan gerçekleştirdiği saldırılarla Lübnan adeta bir cehenneme döndü. Savaşın yıkıcı etkilerinden kaçan Lübnanlılar, Türkiye'ye sığınmak için deniz yolunu kullandı. Mersin'deki Taşucu Limanı'na ulaşan yolcular, Türkiye'ye çıkışlarını sağladıkları için teşekkür ederken, yaşadıkları korku dolu anları aktardılar. 

SAVAŞTAN ÇOCUKLARIMIZ ÇOK KORKTU 

Savaştan kaçıp deniz yoluyla Türkiye’ye ulaşan Gülsüm Sak, patlamalardan ötürü korktuklarını belirterek, “Özellikle çocuklarımız çok korktu. Biz de o nedenle ülkemize geri dönmek zorunda kaldık. Beyrut’ta ikamet ediyorduk. Evimiz yüksek bir tepede bulunuyor. Bombaları gördük, çok korktuk” dedi. 

HER TARAF KAN GÖLÜNE DÖNDÜ 

Çalışmak için Samsun’dan Lübnan’a giden ve savaşın ardından dönmek zorunda kalan Baki Çidem, iki farklı ülkenin savaşında ölmemek için döndüğünü ifade ederek, “Çalışmak için gitmiştim. Her yerde bombalar patlıyor. Kaldığımız otelin yanında da bombalar patladı. Yaşananlar TV’de görüldüğü gibi değil, her yan kan gölü. Dağlarda saklanmak zorunda kaldık. Bir savaşta öleceksem kendi ülkemde ölmek isterim. İki farklı ülkenin savaşında ölmemek için dönmek zorunda kaldım” şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading