Siyonist şakşakçıları dört köşe: Sözcü Sinvar'ın ölümünü böyle duyurdu: "İsrail tek tek indiriyor"

Siyonist şakşakçıları dört köşe: Sözcü Sinvar'ın ölümünü böyle duyurdu: "İsrail tek tek indiriyor"

Hamas komutanı Yahya Sinvar'ın şehadeti, tecavüzcü İsrail askerlerinin omzundan Türkiye'ye ateş eden tüm soykırımcı siyonistleri sevindirdi. İsrail şakşakçısı Sözcü TV Sinvar'ın şehadet haberini, "İsrail Hamas'ı tek tek indiriyor" başlığı ile duyurdu.

Gündem

17.10.2024, 21:44

Çok sevdiği Filistin topraklarında üzerinde hücum yeleği ile şehit olan Hamas lideri Yahya Sinvar, İsrail Türkiye'deki şakşakçılarını sevince boğdu. Katil İsrail devleti üzerinden Türkiye'ye saldıran Sözcü TV haberi skandal bir başlık ile duyurdu.

Fatih'te vahşice katledilen İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıktı Fatih'te vahşice katledilen İkbal Uzuner'in babasının ifadesi ortaya çıktı Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN "SÖZCÜ"SÜ

Gün içinde İsrail basını Yahya Sinvar'a ait olduğu iddiasıyla bazı fotoğraflar yayınladı. Çatışma yaşanan ve bombalanan bir binanın enkazı altındaki kişinin Sinvar olduğu ileri sürüldü. Bu görüntüler üzerine Sözcü, Siyonist basını aratmayacak bir başlıkla haberi servis etti. 

Son dakika kodu ile haberi paylaşan Sözcü, "İsrail Hamas'ı tek tek indiriyor" başlığı attı. Siyonist dille atılan bu başlık sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

Hatice Kartoğlu kimdir? Özgür Çevik kiminle evlendi? Hatice Kartoğlu kimdir? Özgür Çevik kiminle evlendi? Haberi Görüntüle

TAKIM ELBİSE İLE DEĞİL HÜCUM YELEĞİ İLE ÖLDÜ

Katil İsrail saldırısında hayatını kaybeden Hamas Lideri Sinvar'ın cansız bedenindeki hücum yeleği dikkat çekti. Çok sevdiği Filistin topraklarında hayatını kaybeden Sinvar'ın daha önce söylediği sözler ise tekrar gündem oldu. 

11 Ekim Bartın-Zonguldak'ta deprem nerede oldu, merkez üssü neresi? 11 Ekim Bartın-Zonguldak'ta deprem nerede oldu, merkez üssü neresi? Haberi Görüntüle

ÖLÜRKEN UYSAL OLMAYACAĞIZ

7 Ekim 2023 öncesi verdiği bir röportajda Hamas lideri Sinvar, siyonistlerin katliam yaparken Filistinlerin hiç direnmemesini istediklerini, oysa kendilerinin ise buna karşı koymak için ellerindeki tüm imkanları kullanacaklarını söylemişti. 

Sözlerine devam eden şehit lider, "Uzun yıllar uluslararası toplumun, özgür insanların ve küresel örgütlerin işgalcileri durduracağını, halkımızı katletmelerini engelleyeceğini sanıyorduk. Fakat ne yazık ki dünya, işgalci savaş makinesinin genç insanlarımızı öldürmesini sadece izledi" ifadelerini kullanmıştı.

İsrail'in çocukları ve kadınları kasten öldürdüğüne dikkat çeken Sinvar, "Eğer elimizde hedefi nokta hassasiyetle vurabilen silahlar olsaydı onları kullanırdık. Ama direnmek için elimizde sadece bu silahlar var. Öldürülürken uysal olmamızı istiyorlar ama halkımızı sahip olduğumuz tüm silahlarla savunacağız" demişti. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

2

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading