Size ne zararı var? İBB'nin mescit düşmanlığı: İmamoğlu'nun yönetimindeki belediye mescitleri tek tek kaldırıyor!

Size ne zararı var? İBB'nin mescit düşmanlığı: İmamoğlu'nun yönetimindeki belediye mescitleri tek tek kaldırıyor!

Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB yönetimi, Yenikapı, Cevizlibağ ve Mecidiyeköy'deki metrobüs mescitlerinden sonra çok vakit kaybetmeden Uzunçayır durağında bulunan mescidi yıkarak kaldırdı.

Gündem

16.10.2024, 23:25

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi Yenikapı, Cevizlibağ, Mecidiyeköy'deki metrobüs mescitlerinin ardından bu kez de Uzunçayır durağında bulunan mescidi tamamen yıkarak kaldırdı.

Ünlü astrolog Bursa’yı büyük deprem için uyardı! Tarih ve saat verdi Ünlü astrolog Bursa’yı büyük deprem için uyardı! Tarih ve saat... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ 

İstanbul'un Uzunçayır metrobüs durağındaki mescit, 6 yıldır bitmeyen yaya üst geçidi projesi kapsamında kaldırıldı. Daha önce Yenikapı, Cevizlibağ ve Mecidiyeköy'deki metrobüs mescitlerinin de kaldırıldığını belirten vatandaşlar, İBB yönetimine tepki gösterdi. 

Anlattıkları çok korkunç! İki kadını katleden Semih Çelik'in çektiği video ortaya çıktı! Anlattıkları çok korkunç! İki kadını katleden Semih Çelik'in çektiği video... Haberi Görüntüle

YAYA ÜST GECİDİNE DAHİL EDİLEREK KALDIRILDI

Yıkılan mescit alanının etrafı 6 yıldır devam eden Yaya Üst Gecidi projesine dahil edilerek kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, gündem olan konu hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.

Sivas'ta korkunç kaza! İş makinası ile öğrenci servisi çarpıştı: 4 öğrenci yaralı Sivas'ta korkunç kaza! İş makinası ile öğrenci servisi çarpıştı: 4... Haberi Görüntüle

5 YIL SONRA YIKTIRARAK KALDIRDI 

 İBB yönetimi, 2019 yılında üst geçit yenileme projesi kapsamında kapattığı Uzunçayır Metrobüs mescidini, aradan geçen 5 yılın ardından yıktırarak tamamen kaldırdı.

4 Ekim Galataport Can Bonomo konseri ne zaman, saat kaçta? 4 Ekim Galataport Can Bonomo konseri ne zaman, saat kaçta? Haberi Görüntüle

"TALEP OLUNCA AÇIYORUZ"

Geçtiğimiz dönemde bölgede bulunan güvenlik görevlilerine kepenklerin neden kapalı olduğunu soran vatandaşlar, "Talep olması halinde açıldığı, onun dışındaki saatlerde mescitlerin kapalı olduğu" cevabı verilmişti. Mescidin çevresindeki esnaf ise daha önce mescidin gün boyu açık olduğunu ancak geçen süre içerisinde mescidin tamamen kapatıldığını belirtti.

İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin? İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin? Haberi Görüntüle

İBB'NİN İLK MESCİT KAPATMA İŞLEMİ DEĞİL 

2024'ün Nisan ayında da Cevizlibağ Metrobüs üst geçidinin altında bulunan mescidin İBB tarafından yıkılarak kaldırıldığı ortaya çıkmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, gündem olan konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading