Yandex Metrica

Sitede Ara

Skandal görüntüler: Ekrem İmamoğlu’nun korumaları engelli vatandaşı darp etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir programında, engelli olduğunu belirterek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan iş isteyen Ercan Sümer, korumaları tarafından darp edilerek apar topar dışarı atıldı.

Gündem

25.08.2024, 00:18

İBB, amatör spor kulüplerine ekipman desteğinde bulunduğu tören sırasında Ercan Sümer adlı engelli kişinin Ekrem İmamoğlu ile görüşüp iş isteyecekti. Ancak engelli vatandaşın İmamoğlu ile  görüşmek istemesi üzerine korumalar devreye girdi. Ekrem İmamoğlu'nun korumaları Sümer'i zor yoluyla sahnenin arka tarafına götürdü. Sümer korumaların kendisini darp ettiğini söyledi.

Sahne arkasında korumaların kendisini darbettiğini gözyaşları içinde anlatan Sümer, "Ben engelliyim. İş isteyecektim, korumalar bana vurdu. İş istiyorum Başkanımdan, başka bir şey istemiyorum" dedi. 

Yürek dağlayan detay: Çocuğuna kucağına alamadan şehit oldu Yürek dağlayan detay: Çocuğuna kucağına alamadan şehit oldu Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU ETKİNLİĞE KATILDI 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), amatör spor kulüplerine ekipman desteğinde bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi Cebeci Spor Kompleksi'ndeki etkinlikte konuştu.Ekrem İmamoğlu, konuşmasının ardından amatör spor kulüplerinin sporcularıyla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Şahan Gökbakar'ın 'kaçak' villasına yıkım kararı: Bakanlık olaya el attı Şahan Gökbakar'ın 'kaçak' villasına yıkım kararı: Bakanlık olaya el attı Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NDAN İŞ İSTEYECEKTİ 

Bu sırada İmamoğlu ile görüşmek isteyen Ercan Sümer, korumalar tarafından zorla uzaklaştırılarak salonun arka tarafına götürüldü. İmamoğlu'nun programını tamamlayarak ayrılması sonrası Sümer, görevliler tarafından dışarı çıkarıldı.

Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Burada gazetecilere açıklama yapan Sümer, ağlayarak, "Ben engelliyim. İş isteyecektim, korumalar bana vurdu. İş istiyorum başka bir şey istemiyorum. bana bir iş, ne olursun Allah aşkına... İşsizim." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading