Yandex Metrica

Sofyan Amrabat Galatasaray'lı Nordin Amrabat'ın kardeşi mi, neyi oluyor?

Sofyan Amrabat Galatasaray'lı Nordin Amrabat'ın kardeşi mi, neyi oluyor?

Fenerbahçe yeni transferlerle takımı güçlendirmeye devam ediyor. Fenerbahçe son olarak Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat'ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Futbol severler daha önce Galatasaray forması giyen Nordin Ambrabat'ı Süper Lig'de izlemişti. Amrabat ismi yeniden Süper Lig'de yeniden yankılanacak. Peki Sofyan Amrabat Galatasaray'lı Nordin Amrabat'ın kardeşi mi, neyi oluyor?

Gündem

31.08.2024, 16:46

Sarı lacivertli takım Sofyan Amrabat'ı renklerine kattığını resmen açıkladı. Fenerbahçe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  "Kulübümüz, ACF Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat’ın geçici transferi konusunda kulübü ve oyuncuyla prensip anlaşmasına varmıştır. Sofyan Amrabat sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için bugün İstanbul’a gelecektir." denildi. Sofyan Amrabat'ın tranferinin ardından bir zamanlar Galatasaray'da forma giyen Nordin Amrabat ile Sofyan Amrabat'ın neyi olduğu merak edilmeye başlandı. 

Bakan Tunç'tan İmamoğlu'nun 'Hodri meydan' açıklamasına tepki: Kimse yargıya parmak sallayamaz Bakan Tunç'tan İmamoğlu'nun 'Hodri meydan' açıklamasına tepki: Kimse yargıya parmak... Haberi Görüntüle

SOFYAN AMRABAT GALATASARAY'LI NORDİN AMBRABAT'IN KARDEŞİ Mİ?

Manchester United'da kiralık olarak forma giyen Sofyan Amrabat Fenerbahçe'ye trasfer oldu. Sarı lacivertli kulubün yeni transferi Sofyan Amrabat bir dönem Galatasaray'da forma giyen Nordin Amrabat'ın kardeşidir 

Sofyan Amrabat 1996 yılında Hollanda'da dünayaya geldi. 

Utrecht, Feyenoord ve Manchester United forması giyen Ambrabat'ın sıradaki durağı Fenerbahçe oldu.

Sofyan Amrabat Galatasaray hakkında yaptığı açıklamada "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Bir kulüp seçtiğim zaman kalpten seçmeyi tercih ederim. İyi hissettiğim için Fenerbahçe'yi seçtim. Bana teklif yapan tüm takımlar gibi Galatasaray'a da saygım var." dedi.

Balıkesir'de 29 düzensiz göçmen yakalandı Balıkesir'de 29 düzensiz göçmen yakalandı Haberi Görüntüle

SOFYAN AMRABAT FENERBAHÇE MALİUYETİ 

Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcuyu bir sezonluğuna 2 milyon Euro bedelle kiralayacak. Anlaşmada 15 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu da bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading