Yandex Metrica

Sokak röportajı sonrasında tutuklanmıştı! Dilruba Kayserilioğlu hakkında karar verildi!

Sokak röportajı sonrasında tutuklanmıştı! Dilruba Kayserilioğlu hakkında karar verildi!

İzmir'de bir sokak röportajından sonra tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, tahliye edildi.

Gündem

30.08.2024, 11:53

Sokak röportajı sonrasında söylediği sözler nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu'nun dün saat 21.00'da tahliye edildiği öğrenildi. 

7.4 büyüklüğünde deprem bekleniyor: Naci Görür o bölgeyi uyardı! Aman dikkat 7.4 büyüklüğünde deprem bekleniyor: Naci Görür o bölgeyi uyardı! Aman... Haberi Görüntüle

RÖPORTAJ SONRASI TUTUKLANMIŞTI

Dilruba Kayserilioğlu İmir'de bir sokaka röportajnda, yaptığı açıklamalar sonrasında, cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesiyle, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ve ”Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan tutuklanmmıştı. 

O görüntüleri hemen sildi! Narin’in ağabeyi Baran Güran’ın PKK sempatizanı olduğu ortaya çıktı! O görüntüleri hemen sildi! Narin’in ağabeyi Baran Güran’ın PKK sempatizanı... Haberi Görüntüle

DİLRUBA KAYSERİLİOĞLU TAHLİYE EDİLDİ

12 Ağustos günü İzmir Şakran Cezaevi'nde bulunan Dilruba sokak röportajında sonra tutuklamıştı. Dilruba'nın avukatı Hüseyin Yıldız, iddianamenin açıldığını belirterek 3 Eylül günü davanıın görüleceğini belirtmişti. 

Bakan Tekin duyurdu: 81 ildeki okullarda şehitlere saygı duruşu! Bakan Tekin duyurdu: 81 ildeki okullarda şehitlere saygı duruşu! Haberi Görüntüle

DİLRUBA'NIN ANNESİNDEN AÇIKLAMA

Dilruba Kayserilioğlu'nun annesi Aysel Kayserilioğlu ise açıklama yaparak, kızının gece yarısı bırakıldığını açıklayarak, Cumhuriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Bırakılacağından bilgimiz yoktu. Kimsenin, ne avukatımızın ne bizim, kimsenin bilgisi yoktu. Yine usulsüzce oldu. Gece yarısı salmışlar. Telefon yok, bir şey yok. Çocuğun elinde, bize ulaşamıyor falan. Bir şekilde ulaştı. Bir şekilde arkadaşlarını yolladım ve geldi.'' dedi.

Aysel Kayserilioğlu yaptığı açıklamda, 'Anne beni saldılar acilen beni yolla'' dediğini belirtirken, ''Çocuğumu gördüğüm için çok mutluyum ama ben yalnız bir kadınım yalnız ve dul bir kadınım. O saatte çocuğumun salınması ne avukata ne bana haber verilmemesi üzdü beni. Cezaevinin dışına bırakmışlar, telefon yok, ulaşamıyor hiçbir şekilde. Bir şekilde yanından biri geçiyormuş. Ondan Allah razı olsun telefonunu alıyor ve 'Anne beni saldılar acilen bana birini yolla’ dedi. Hemen arkadaşlarına ulaştım onlar aldı geldi o saatte. Eline bir çöp torbası vermişler, ‘Eşyalarını oraya koy’ demişler. Haber verseler en azından bavulla giderdik, çocuğumuzu toplardık. Elinde o torbayla, o şekilde geldi çocuğum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading