Somer Şef restoran fiyatlarını açıkladı: Fiyatlar alev alev! Yemeklerin lezzeti kadar fiyatları da şaşırttı!

Somer Şef restoran fiyatlarını açıkladı: Fiyatlar alev alev! Yemeklerin lezzeti kadar fiyatları da şaşırttı!

MasterChef Türkiye'nin ünlü jürisi Mehmet Somer Sivrioğlu'nun İstanbul'daki lüks restoranındaki fiyatları hakkında açıklamada bulundu. Restoranındaki fiyatı söyleyen Somer şef, ünlü sanatçı Hülya Avşar'ı bile şaşırttı.

Gündem

21.10.2024, 18:41

Hülya Avşar, YouTube’da yayınlanan "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programında, Somer Şef ile gerçekleştirdiği söyleşide, restoranın fiyatlarının yüksekliği hakkında sorular yöneltti. "Orta tabaka değil de, daha altında geliri olan asgari ücretle çalışan insanlar senin dükkanına gidemezler" diyen Avşar, restoranın erişilebilirliği hakkında endişelerini dile getirdi.

Bilmeden domuz eti yemek günah mıdır? Bilmeden domuz eti yemek günah mıdır? Haberi Görüntüle

DUDAK UÇUKLATTI 

Somer Sivrioğlu ise, fiyatların "öyle çok yüksek değil" olduğunu belirterek, "Ben özellikle bistro seviyesinde tutmaya çalıştım. Öyle lüks denilecek bir restoran değil ama tabii ki kişi başı 2000-3000 TL tutar," yanıtını verdi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İsrail, Lübnan'la sınırlı kalmayacak' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İsrail, Lübnan'la sınırlı kalmayacak' Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRETLİLER İÇİN UYGUN DEĞİL

Hülya Avşar, bu durumu değerlendirerek, "Yani asgari ücret için değil," diyerek fiyatların erişilebilirliğine vurgu yaptı. Somer Şef, "Özellikle öyle yapmak istedik, çok pahalı olsun istemedik," dedi. Ancak Avşar, "Onun üstünde olan insanlara göre de ucuzsun belki," diyerek fiyatların hala yüksek olduğunu ifade etti.

Son dakika... Adalet Bakanı Tunç'tan Yenidoğan Çetesi paylaşımı: 22 kişi tutuklandı, şüpheliler hakkında iddianame hazırlandı Son dakika... Adalet Bakanı Tunç'tan Yenidoğan Çetesi paylaşımı: 22 kişi... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Somer Şef’in restoranındaki fiyatlar, sosyal medyada gündem olurken, Avşar'ın ifadeleri de geniş yankı buldu. Restoranın lüks fiyatları ve toplumun çeşitli kesimlerinin bu duruma nasıl yaklaşacağı merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading