Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: 3 bakandan Narin'in kabrine ziyaret

Son dakika: 3 bakandan Narin'in kabrine ziyaret

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Narin'in kabrini ziyaret etti.

Gündem

11.09.2024, 18:26

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır’da. Kentte temaslarda bulunan heyet Narin’in kabrini ziyaret etti. Bakanlar Narin'in mezarına çiçekler bıraktı.

Narin Güran'ın kabrini ziyaret eden Bakanlar dua etti, mezara çiçek bıraktı. Kabir ziyaretinde, İl Müftüsü Celal Büyük tarafından Kur'an-ı Kerim okundu.

Ziyarette, Vali Murat Zorluoğlu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Suna Kepolu Ataman, Galip Ensarioğlu ve Mehmet Sait Yaz, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat da yer aldı.

Sıkışınca Atatürk’e sarıl! Turgay Güler yazdı... Özgür Özel neler söylemiş böyle! Sıkışınca Atatürk’e sarıl! Turgay Güler yazdı... Özgür Özel neler söylemiş... Haberi Görüntüle

BAKAN YERLİKAYA'DAN PAYLAŞIM

Bakan Yerlikaya Yaptığı paylaşımda, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanımız  Yılmaz Tunç ve heyetimizle birlikte Narin kızımızın kabri başında dua ettik. Yaşadığımız bu menfur olay Milletimizin yüreğini yaktı. O, gülüşüyle, neşesiyle bu dünyayı güzelleştiren bir yavrumuzdu.   Narin kızımıza Allah’ta rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading