Yandex Metrica

SON DAKİKA: Adana'da orman yangınına müdahale eden helikopter düştü!

Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan yangına havadan müdahale eden helikopter, baraj gölünden su alırken düştü. Mürettebatın yüzerek kurtulduğu bildirildi. Helikopteri kurtarma çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Gündem

02.08.2024, 18:16

Yangın, saat 16.00 sıralarında Kozan ilçesi Kızlarsekisi Mahallesi'nde bilinmeyen bir nedenle çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi. Havadan müdahale için gönderilen yangın söndürme helikopteri, Göksu Çayı üzerindeki Gökdere Köprü Barajı'ndan su alırken bilinmeyen bir nedenle düştü. 

DEM'li Tuncer Bakırhan PKK için yardım çığlığı attı! Türkiye'nin Irak’ta, Suriye’de, Libya’da ne işi var? DEM'li Tuncer Bakırhan PKK için yardım çığlığı attı! Türkiye'nin Irak’ta,... Haberi Görüntüle

MÜRETTEBATIN DURUMU İYİ

Helikopterde bulunan 5 kişilik mürettebatın düştüğü barajdan yüzerek kurtulduğu bildirildi. Bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi. 5 kişilik mürettebatın durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de! 9 yeni isim atandı Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de! 9 yeni isim... Haberi Görüntüle

VALİ: KAZA KIRIMA UĞRADI

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kızlarsekisi Mahallesi'ndeki orman yangınına müdahale için 2 helikopterin havalandığını fakat helikopterlerden birinin kaza kırıma uğradığını söyleyerek, "Helikopter maalesef su alım sırasında kaza kırıma uğradı. Helikopterdeki 5 personel kurtulmuş vaziyette, sadece helikopter suya düştü. Personelin sağlık durumuyla ilgili sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading