Yandex Metrica

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail bölgesel savaşın tetiğini çekti

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail bölgesel savaşın tetiğini çekti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Bugün yeni faza geçildi. İsrail bölgesel savaşın tetiğini çekti. Netanyahu ve ekibi görülmemiş bir soykırıma imza atıyor.' dedi.

Gündem

31.07.2024, 17:16

AK Parti Sözcüsü Çelik'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Tüm insanlığın başı sağ olsun. Bugün gerçekleşen saldırı katliamcı şebekenin zulümlerine devam edecektir. İnsanlık tarihinde görülmemiş bir soykırıma imza ettiler. Bunun karşısında en güçlü ses Türkiye’den çıktı. 7 Ekim’den bu yana görüldü ki cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklamalar öne çıktı. Batı toplumu barış için inisiyatif koymak yerine savaş gemisi göndermeyi tercih etti.

İzmir'de PKK operasyonu! Avrupa yapılanmasındaki terörist yakalandı İzmir'de PKK operasyonu! Avrupa yapılanmasındaki terörist yakalandı Haberi Görüntüle

BARIŞIN KİLİDİ FİLİSTİN'DİR

İsrail bugün bölge savaşı istediğinin ilk tetiğini çekmiştir. Bölgedeki ülkelerin güvenliğini tehdit etmektedir. İsrail’e bir saldırı olursa korumaya hazırız dedi ABD. Bölgede tehdit olan İsrail’dir.

Eğer soykırım yapmak için destek isteyeni ayakta alkışlarsanız o da başka eylemlere geçer. Saldırı silsilesi gerçekleştireceğini ortaya koydu. Ortadoğu barışının kilidi Filistin'dir.

Diyanet dualarda Atatürk'ü anmıyor demişlerdi! Yalan algıyı çürüten görüntüler ortaya çıktı Diyanet dualarda Atatürk'ü anmıyor demişlerdi! Yalan algıyı çürüten görüntüler ortaya... Haberi Görüntüle

DÜNYA BARIŞININ ÖNÜNDEKİ TEHDİT NETANYAHU VE EKİBİDİR'

Gelinen noktada Netanyahu ve ekibinin uluslararası hukuk çerçevesinde durdurulması gerekiyor. Barış isteyenleri öldürmektir mesaj. Haniye barış için çalışıyordu. İsrail bölge barışını hedef alıyor. İsrail bölgedeki bütün ülkeleri tehdit ediyor. Dünya barışının önündeki tehdit Netanyahu ve ekibidir. Barış isteyenler ortak harekete geçmelidir. İsrail barışa karşı suikast yaptı.

2024 YKS ek tercih Hukuk, Psikoloji, Tıp boş kontenjan sayısı | Ek yerleştirmede kaç kişi yerleşecek? 2024 YKS ek tercih Hukuk, Psikoloji, Tıp boş kontenjan sayısı... Haberi Görüntüle

HANYİYE TÜM İSLAM DÜNYASININ ŞEHİDİ

Bugünden itibaren durdurulmazsa çok daha vahim sonuçlara yol açacak neticelere neden olacak.

Ömrünü Filistin davasına adamış Haniye'nin şehit edilmesi sadece Filistin halkının acısı değildir. Haniye, bütün İslam dünyasının şehididir

İsrail’in bundan sonraki saldırıları için son uyarı kabul etmek gerekir. Bu katliamcı şebekeye karşı barışı güçlendirmeye devam edeceğiz. Bütün insanlığa başsağlığı diliyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading