Yandex Metrica

Son dakika: Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi! Vatandaşlar sokağa döküldü

Son dakika: Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi! Vatandaşlar sokağa döküldü

Son dakika haberleri... Çanakkale'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depreme ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çanakkale Ezine’de 4,7 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.07.2024, 08:01

AFAD, merkez üssü Çanakkale'nin Ezine ilçesinin Bahçeli köyü olan 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Mavi Vatan'a 'masal' diyen UBER Namık, BRICS söylentisiyle çılgına döndü: Cevap için ABD'yi beklemedi Mavi Vatan'a 'masal' diyen UBER Namık, BRICS söylentisiyle çılgına döndü:... Haberi Görüntüle

DEPREM ÇEVRE İLLERDE HİSSEDİLDİ

Çanakkale'de merkez üssü Ezine ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul ve çevre illerden de hissedilirken, AFAD Deprem Dairesi, sarsıntının derinliğini 10.23 kilometre olarak ölçtü.

Öte yandan Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin büyüklüğünün 4.9 olarak açıkladı.

Güç Yüzükleri İstar kimdir? İstar Gandalf mı? The Lord of the Rings: The Rings of Power Istar kimdir? Güç Yüzükleri İstar kimdir? İstar Gandalf mı? The Lord of... Haberi Görüntüle

BÖLGE İÇİN SÜRPRİZ DEĞİL

Deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Bu bölge için sürpriz değil, deprem bölgeleri. Ezine’ye doğru fay zonları var. Dördün üzerindeki depremler hissedilebilir. Potansiyel olarak bölge tehlikeli bölgelerden. 4.7’nin artçısı olabilir. Şu deprem çok yıkıcı değil. Bu depremden sonra büyük deprem geliyor diyemeyiz. Bu depremi geçiştirsek bile sonraki depremler de yapı stoğunu artıracak. Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vermek lazım." ifadelerini kullandı.

Fergani nedir? Fergani ne üretiyor? Fergani nedir? Fergani ne üretiyor? Haberi Görüntüle

"TÜM EKİPLER SAHADA"

Saha çalışmalarının başladığı ve olumsuz bir durum olmadığını vurgulayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çanakkale Ezine’de 4,7 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarları tek tek değerlendiriyoruz. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun. " dedi.

Okullar ne zaman açılacak öğretmen atamalarında son durum ne? Bakan Tekin'den dikkat çeken açıklama Okullar ne zaman açılacak öğretmen atamalarında son durum ne? Bakan... Haberi Görüntüle

"OLUMSUZ DURUM YOK"

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Çanakkale ilimizin Ezine ilçesinde saat 17.39'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading