Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: CHP'de Ataşehir depremi! Battal İlgezdi partisinden istifa etti

Son dakika: CHP'de Ataşehir depremi! Battal İlgezdi partisinden istifa etti

Son dakika haberleri... İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP'den istifa ettiği bildirerek, 7 partinin ortak adayı olacağını duyurdu.

Gündem

19.02.2024, 01:52

Türkiye 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken CHP'de Ataşehir depremi yaşandı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP'den istifa ettiği açıkladı.

Türkiye'nin konuştuğu kayıp Narin'le ilgili umut veren açıklama: Sonuca yaklaştık Türkiye'nin konuştuğu kayıp Narin'le ilgili umut veren açıklama: Sonuca yaklaştık Haberi Görüntüle

7 PARTİNİN ADAYI OLACAK

Konuya ilişkin açıklama yapan Gazeteci Barış Yarkadaş'a konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP'den istifa ettiğini duyurdu. İlgezdi, 7 partinin ortak adayı olacağını ifade etti. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki göstererek, "Kılıçdaroğlu’na destek verdiğim için tasfiye ediliyoruz” görüşünü paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin kılıçlı yeminli için ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teğmenlerin kılıçlı yeminli için ilk yorum Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

İlgezdi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CHP'nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tek tek partimizden tasfiye ediliyor. CHP'nin her kademesinde gece gündüz görev yapmış 40 yıllık bir partili olarak bu yaşananlar hem beni hem de milyonlarca partilimizi üzmüştür. Partimizin değerlerinin bu kadar hoyratça harcanmasına gönlüm razı değildir. Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading