Yandex Metrica

Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul İkitelli'de saldırıya uğradı. Saldırganın korumalar tarafından etkisiz hale getirildiği ve polise teslim edildiği öğrenildi.

Gündem

08.09.2024, 11:26

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul İkitelli'de saldırıya uğradı. Saldırganın korumalar tarafından etkisiz hale getirildiği ve polise teslim edildiği öğrenildi.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli tarafında bir dernekte sohbet yaptıktan sonra çıkış yaparken kalabalık cemaatin dua istedikleri sırada karanlıkta biri tarafından müstehcen bir sövme ile birlikte darp teşebbüsüyle boğazı sıkılarak saldırıya uğradı. Korumalar tarafından acil müdahale edilerek Hocaefendi kurtarıldı. Hazır bulunan polis ekipleri tarafından şahıs yakandı ve soruşturma başlatıldı"

Son Depremler AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Son Depremler AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu, nerede... Haberi Görüntüle

DEAŞ "ÖLDÜR" DİYEREK TEHDİT ETMİŞ

Cübbeli Ahmet Hoca'nın hesabından yapılan bir başka paylaşımda ise DEAŞ'ın Telegram kanalında ölümle tehdit edildiği belirtildi. Paylaşımda "Cübbeli Ahmet Hoca, zaten İŞİD’in Telegram kanalında 2 ay evvel bu fotoğraf paylaşılarak nerede bulursanız 'öldür' tehdidine maruz kalmıştı. Bu olay da onu tezahürü olabilir. Şu anda Emniyet Birimleri işi derinlemesine araştırıyor. Bir bilgi olursa paylaşılacaktır." denildi.

MSB acı haberi duyurdu: İzmir'de rahatsızlanan uzman çavuş şehit oldu MSB acı haberi duyurdu: İzmir'de rahatsızlanan uzman çavuş şehit oldu Haberi Görüntüle

SALDIRI NASIL OLDU?

Karanlıktan çıkan bir kişi, İkitelli'de sohbetten çıkan Cübbeli Ahmet Hoca'ya yaklaşarak boğazını sıktı ve ağır küfürler etti. Saldırgana derhal müdahale eden korumalar kişiyi etkisiz hale getirip polise teslim etti.

Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı Haberi Görüntüle

ELİNDEN YARALANDI

Saldırı sonrası CNN Türk canlı yayınına katılan Cübbeli Ahmet Hoca, bir süredir DEAŞ'ın hedefinde olduğunu belirtti ve sorumluların emniyet tarafından yapılacak tahkikat sonucu ortaya çıkarılacağını söyledi. Bu arada Cübbeli Ahmet hoca'nın elinden yaralandığı öğrenildi.

İBB Meclisi'nde İmamoğlu'nun Paris gezisi tartışıldı: 'İstanbul Evi'nin günlük kirası ne kadar, eğlenceye kimler katıldı, katılımcılar para ödedi mi?' İBB Meclisi'nde İmamoğlu'nun Paris gezisi tartışıldı: 'İstanbul Evi'nin günlük kirası... Haberi Görüntüle

ŞÜPHELİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Şüphelinin isminin A.A. olduğu ve polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

5

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading