Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12 Eylül mesajı: 'Aradan geçen 44 yıla rağmen unutmadık, unutmayacağız.'

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12 Eylül mesajı: 'Aradan geçen 44 yıla rağmen unutmadık, unutmayacağız.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Eylül askeri darbesinin 44. yılında sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında "Yüz binlerce insanın gözaltına alındığı, binlercesinin idamla yargılandığı, hemen her ailenin yaşanan acılardan nasibini aldığı, demokrasinin askıya alındığı 12 Eylül Askerî Darbesi’ni aradan geçen 44 yıla rağmen unutmadık, unutmayacağız." dedi.

Gündem

12.09.2024, 20:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül askeri darbesinin 44. yılında sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında "Yüz binlerce insanın gözaltına alındığı, binlercesinin idamla yargılandığı, hemen her ailenin yaşanan acılardan nasibini aldığı, demokrasinin askıya alındığı 12 Eylül Askerî Darbesi’ni aradan geçen 44 yıla rağmen unutmadık, unutmayacağız." dedi.

Türkiye’nin ve Türk demokrasisinin bir daha asla 12 Eylül, 27 Mayıs, 28 Şubat ve 15 Temmuz vari saldırılarla karşı karşıya kalmaması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, bunun için her türlü tedbirin alındığını, alınmaya da devam edildiğini belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading