Son dakika: FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü! Yeğeni doğruladı

Son dakika: FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü! Yeğeni doğruladı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen’in, 1999 yılında kaçtığı ve ABD'de ağababalarının gölgesinde hayatını kaybettiği iddia edildi. Teörerist ele başı Gülen'in ölüm haberi kendisine yakın Herkül sitesi tarafından duyurdu.

Gündem

21.10.2024, 12:22

Eli kanlı terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği iddia edildi. Gülen'in 1999 yılında kaçtığı ve ABD'de ağababalarının gölgesinde hayatını kaybettiği iddiası sosyal medyada konuşulmaya başlandı ve konuyla ilgili binlerce yorum yapıldı.

Söz konusu iddianın sahibi Herkül isimli site. Sitenin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Fethullah Gülen'in 20 Ekim'de öldüğü belirtildi.

Rojin Kabaiş öldü mü? Rojin Kabaiş nerede bulundu, neden öldü? Rojin Kabaiş öldü mü? Rojin Kabaiş nerede bulundu, neden öldü? Haberi Görüntüle

FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ

Herkul adlı internet sitesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında şu ifadelere yer verildi;

“Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” 

Tan Kesler kimdir? Tan Kesler Hull City'den neden ayrıldı? Tan Kesler kimdir? Tan Kesler Hull City'den neden ayrıldı? Haberi Görüntüle

DOKTORLAR AYRINTILI AÇIKLAMA YAPACAK

Herkül nağme sitesinde Fethullah Gülen'in ölüömü aşağıdaki paylaşımla duyuruldu. Doktorların ayrıntılı açıklama yapacağı öğrenildi.

KPSS DHBT İmam-Müezzin taban puanı 2024 | DHBT kaç puan ile atanılır? 60-70-80 alanlar atanır mı? KPSS DHBT İmam-Müezzin taban puanı 2024 | DHBT kaç puan... Haberi Görüntüle

YEĞENİ DOĞRULADI

Terörist elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabından FETÖ elebaşının ölümünü doğruladı.

Hatırlanacağı üzere Gülen son olarak ABD'nin Pensilvanya eyaletinde kaldığı çiftlikten başka bir yere götürülürken görüntülenmişti.

Bir gecelik konserde milyonlar kazanan Mustafa Sandal'dan skandal paylaşım: Kredi kartı limitini düşürdü! Bir gecelik konserde milyonlar kazanan Mustafa Sandal'dan skandal paylaşım: Kredi... Haberi Görüntüle

1999 YILINDA ABD'YE KAÇTI

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen 27 Nisan 1941 Erzurum Pasinler doğumlu vaiz, imamdır. Fethullah Gülen, “altın nesil” yetiştirmek iddiasıyla cemaat adı altında kurduğu terör yapılanmasıyla 15 Temmuz darbe girişimi ile düzenleyerek anayasal düzeni ortadan kaldırmaya çalıştı. 21 Mart 1999 yılında sağlık problemlerini gerekçe gösteren Gülen, ABD'ye kaçtı. O tarihten bu yana Pensilvanya eyaletinde kaçak olarak yaşadı.

Fethullah Gülen, 1999’dan beri ikamet ettiği Pensilvanya’daki çiftliğinden nisan ayında çıkarılarak götürüldüğü yeni evinden çıkarken böyle görüntülenmişti.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

3

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading