Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... İstanbul Valiliği uyardı: Yarın akşama kadar sel riski var

Son dakika... İstanbul Valiliği uyardı: Yarın akşama kadar sel riski var

İstanbul Valiliği, il genelinde etkili olması beklenen kuvvetli yağışla ilgili olarak vatandaşları uyardı. Valilikten yapılan açıklamada kuvvetli yağışın yarın akşam saatlerine kadar süreceği, bu süre zarfında sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve küçük çaplı dolu gibi olumsuzlukların yaşanabileceği bildirildi.

Gündem

20.09.2024, 22:16

Kuvvetli yağış çeşitli kentlerde etkili oluyor. Trabzon'da ve Van'da sellere ve heyelana neden olan sağanak, yarın akşam saatlerine kadar İstanbul'da da etkili olacak. 

Bakan Tunç: Narin evladımızın katledilmesine sebep olanlar en ağır cezayı alacak Bakan Tunç: Narin evladımızın katledilmesine sebep olanlar en ağır cezayı... Haberi Görüntüle

YARIN AKŞAM SAATLERİNE KADAR DEVAM EDECEK

İstanbul Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nin verilerine yer verdi. Açıklamada, kuvvetli yağışın İstanbul'da beklendiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Yarın akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak etkili olması beklenen yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve küçük çaplı dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading