Yandex Metrica

Son dakika: İstanbul'da metrobüs yangını

Son dakika haberleri... İstanbul'da Halıcıoğlu durağında metrobüs yangını çıktı. Yol boyu dumanlar yayılırken, olay nedeniyle metrobüs hattı kilitlendi. Metrobüste çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Gündem

06.09.2024, 12:32

Mega kent İstanbul'da metrobüs çilesi bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde ölümle sonuçlanan metrobüs kazasının ardından bu kez de yangın çıktı.

İstanbul'da Halıcıoğlu durağında seyir halindeki bir metrobüste henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Yiğit ve dedesine destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Yiğit ve... Haberi Görüntüle

METROBÜS YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çıkan yangının ardından yolcular hızlı bir şekilde tahliye edildi.

Yangının metrobüsün motor kısmından çıktığı bildirilerken itfaiyenin yangına müdahalesi sonrası alevler söndürüldü.

Haksızlıklara göz yumamazdı! Ailesi Şehit Ayşenur Eygi'yi anlattı: Arakan'a, Myanmar'a da yardım için gitmişti Haksızlıklara göz yumamazdı! Ailesi Şehit Ayşenur Eygi'yi anlattı: Arakan'a, Myanmar'a... Haberi Görüntüle

SEFERLER TEK ŞERİTTEN SAĞLANDI

Çıkan yangından dolayı metrobüs yolunda seferler aksamak zorunda kaldı. Yangının söndürülmesinin ardından seferler tek şeritten sağlanmaya başladı.

D-100 kara yolunun Halıcıoğlu Okmeydanı mevkisinde de trafik yoğunluğu oluştu.

İtfaiye ekiplerinin metrobüste soğutma çalışması sürüyor.

Bakanlık duyurdu: 3 ayda 253 kaçak araç ele geçirdi Bakanlık duyurdu: 3 ayda 253 kaçak araç ele geçirdi Haberi Görüntüle

METROBÜS YOLDAN KALDIRILDI

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarını tamamlaması sonrasında metrobüs, ekiplerce çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Metrobüsün kaldırılmasıyla seferler normale döndü. Yangın nedeniyle D-100 kara yolunun Halıcıoğlu Okmeydanı mevkisinde de trafik yoğunluğu oluştu.






 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading