Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: İzmir'de 2 kişinin hayatını kaybettiği elektrik akımı olayında 27 şüpheli adliyeye sevk edildi

Son dakika: İzmir'de 2 kişinin hayatını kaybettiği elektrik akımı olayında 27 şüpheli adliyeye sevk edildi

Son dakika haberine göre İzmir'de Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın hayatını kaybettiği elektrik akımı olayında gözaltına alınan 27 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Gündem

18.07.2024, 10:37

İzmir'in Konak ilçesinde 12 Temmuz'da sağanak sırasında su birikintisine basan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı yürüttüğü soruşturma sürüyor.

Son olarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturma kapsamında gözaltına aldığı 25 şüpheli adliyeye sevk edildi. 

Her eve bir asker! Kayıp Narin'in köyünden sıcak gelişmeler: Köy karantinaya alındı, giriş ve çıkışlar yasaklandı Her eve bir asker! Kayıp Narin'in köyünden sıcak gelişmeler: Köy... Haberi Görüntüle

OLAY VE SORUŞTURMA

Konak ilçesinde 12 Temmuz'da sağanak sırasında su birikintisine basan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmiş, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading