Yandex Metrica

Son dakika: İzmir'de araç alt geçide düştü: Ölü ve yaralılar var

İzmir'in Konak ilçesinde bir otomobil alt geçide düştü. Otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, ağır yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Gündem

25.09.2024, 15:06

İzmir'de bugün öğle saatlerinde akıllara durgun veren bir olay yaşandı. Eşrefpaşa'dan İkiçeşmelik yönüne giden otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle yaklaşık 6 metre yükseklikten alt geçide uçtu.

Korkunç olaya şahit olan vatandaşlar, hemen polis ve sağlık ekşibine haber verdi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Seçmen yuvaya dönüyor: AK Parti'nin oyları yükseldi Seçmen yuvaya dönüyor: AK Parti'nin oyları yükseldi Haberi Görüntüle

3 KADIN ÖLDÜ 2 KADIN YARALANDI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ters dönen otomobildeki 3 kadının hayatın hayatını kaybetti. 2 kadın ise yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan yaralı vatandaşlar, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yolun araç geçişine kapanması nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading