Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Jahrein tutuklanarak cezaevine gönderildi

Son dakika: Jahrein tutuklanarak cezaevine gönderildi

Hakkında müstehcenlik suçundan soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Jahrein tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

13.09.2024, 18:49

Antalya Emniyet Müdürlüğü, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Twitch yayıncısı Jahrein takma isimli Ahmet Sonuç'un gözaltına alındığını duyurmuştu. Aktarılan son bilgide ise Twitch yayıncısı Jahrein'in tutuklandığı bildirildi.

Sefo ile Reynmen küs mü? Sefo ve Reynmen neden küstü, neden kavgalılar? Sefo ile Reynmen küs mü? Sefo ve Reynmen neden küstü,... Haberi Görüntüle

JAHREİN (AHMET SONUÇ) NEDEN TUTUKLANDI?

Müstehcen içerikli konuşmalar ve yayınlar nedeniyle dün gözaltına alınan Jahrein'in son zamanlarda yaptığı bir yayında eşinin kız kardeşi hakkında sarf ettiği ahlaka aykırı ifadelerle sosyal medyada geniş bir tepki toplamıştı. 

Sapkın yayınlar sonrası devreye giren Antalya Emniyet Müdürlüğü, Jahrein'in sosyal medya platformlarındaki müstehcen içerikleri nedeniyle gözaltına alındığı ve adli sürecin ardından tutuklama kararıyla cezaevine gönderildiği bildirildi.

İstanbul'da maymun çiçeği virüsü var mı? İstanbul'da maymun çiçeği virüsü var mı? Haberi Görüntüle

JAHREİN NE DEMİŞTİ?

Twitch yayını sırasında eşinin kız kardeşi hakkında ahlaka ayrı sözler söylen Jahrein, ""Baldız olsa çoktan s..." ifadelerini kullanarak sosyal medyada tepki toplamıştı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading