Son dakika: Kastamonu'da otobüs devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberleri... Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsü tarlaya devrildi. İlk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Gündem

29.01.2024, 14:23

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Kaza buzlanma sebebiyle yaşandığını belirtiliyor.

Sürücüsü henüz öğrenilemeyen otobüs, Alatarla köyü mevkisinde kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekrem İmamoğlu hakkında olay iddia! İsmail Küçükkaya canlı yayında açıkladı Ekrem İmamoğlu hakkında olay iddia! İsmail Küçükkaya canlı yayında açıkladı Haberi Görüntüle

6 KİŞİ ÖLDÜ 33 YARALI VAR

Korkunç kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti. 33 kişi de yaralandı. Ekiplerin otobüsten çıkardığı yaralıların çevredeki hastanelere sevki sürüyor.

Vaniköy'den sonra Sarıyer! İBB göz yumuyor: Boğaz'da bir kaçak villa daha ortaya çıktı Vaniköy'den sonra Sarıyer! İBB göz yumuyor: Boğaz'da bir kaçak villa... Haberi Görüntüle

BAKAN YERLİKAYA: LÜTFEN KURALLARA UYALIM

İçişleri Bakanı Ali yerlikaya, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan yerlikaya açıklamasında ''Bugün saat 05.50 sıralarında Kastamonu çıkışında İstanbul-Sinop seferini yapan şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu maalesef 6 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 33 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım.'' ifadelerini kullandı.




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading