Son dakika: Kredi kartlarından savunma fonu payı alınmayacak

Son dakika: Kredi kartlarından savunma fonu payı alınmayacak

AK Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, kredi kartlarından katkı payınun alınmyacağını bildirdi.  

Gündem

17.10.2024, 17:53

Savunma sanayii fonu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Alınan karara ilişkin açıklama AK Parti kaynaklarından yapıldı. Edinilen bilgiye göre, kredi kartlarından katkı payının alınmayacağı bildirildi. 

8 ayrı suç örgütü çetesine 'KUYU' darbesi: Çok sayıda kişi yakalandı 8 ayrı suç örgütü çetesine 'KUYU' darbesi: Çok sayıda kişi... Haberi Görüntüle

SAVUNMA PAYI İPTAL

Savunma Sanayii için fon oluşturmak üzere limiti 100 bin lira üzeri kredi kartlarından 750 liralık katkı payı alınması ile ilgili tasarı görüşülmek üzere Meclis'e gelmişti. Daha sonra bu tasarının daha sonra tekrar görüşülmek üzere ertelendiği açıklanmıştı.

Karara göre; AK Parti'ye yakın kaynaklar kredi kartından savunma sanayiine 750 liralık katkı payı alınmasına yönelik maddenin iptal edildiğini belirtti.

Sur canisini doktorlar tarif etmiş! Semih Çelik'in hastane raporu ortaya çıktı: Gözetim altında tutulmalı! Sur canisini doktorlar tarif etmiş! Semih Çelik'in hastane raporu ortaya... Haberi Görüntüle

BAKAN ŞİMŞEK "BÜTÇEYE TEK KURUŞ GELMEYECEK" DEMİŞTİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek düzenleme ile ilgili, "Bütçeye tek kuruş gelmeyecek tamamı savunma sanayi fonuna gidecek ama Meclis eleştirileri dikkate alır." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading