Yandex Metrica

Son dakika... Metris Cezaevi'nde hareketli saatler! DMM gerçeği açıkladı

Son dakika... Metris Cezaevi'nde hareketli saatler! DMM gerçeği açıkladı

İstanbul'un Esenler ilçesinde bulunan Metris Cezaevi'nde hareketli saatler yaşanıyor. Sosyal medyada yayılan görüntülerde Metris Cezaevi'nin önüne çok sayıda itfaiye ve ambulans geldiği görüldü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Metris Cezaevi'ndeki yangına ilişkin açıklama yaptı. 

Gündem

28.08.2024, 02:00

Metris Cezaevi'ne gece saatlerinde çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildiği görüntüleri sosyal medyada yer aldı. 

İstanbul'un Esenler ilçesinde bulunan Metris Cezaevi'nin önüne akşam saatlerinde çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Vatandaşların çektiği videolarda ekiplerin bir süre cezaevi önünde beklediği ardından ise itfaiye araçlarının giriş yaptığı kameralara yansıdı.

Çivi çakılamaz denilen Boğaz'a kaçak villa skandalında flaş karar Çivi çakılamaz denilen Boğaz'a kaçak villa skandalında flaş karar Haberi Görüntüle

METRİS CEZAEVİ'NDE İSYAN İDDİASI

Çok sayıda mahkumun kaldığı cezaevinde onlarca itfaiye aracı sevk edildi. Yangınla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Mahkumların cezaevindeki kötü koşulları protesto etmek için isyan çıkardığı, yatakları ateşe verdiği iddia edildi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tarafından katledilen Ayşenur Ezgi Eygi'nin annesine taziye telefonu Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tarafından katledilen Ayşenur Ezgi Eygi'nin... Haberi Görüntüle

DMM'DEN İDDİALARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, konuya ilişkin açıklamasında "İstanbul'un Esenler ilçesinde bulunan Metris 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkum yatağını ateşe vermiştir. Alevler yangına dönüşmeden personel tarafından kısa sürede söndürülmüş, ihtiyaten itfaiye çağrılmıştır. Metris Cezaevi'nde herhangi bir yangın durumu söz konusu olmadığı gibi olaydan etkilenen mahkum veya personel de olmamıştır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading