Son dakika: MHP Lideri Bahçeli'den Kadir Gecesi mesajı: Rabbim Türk'ü hakim eylesin

Son dakika: MHP Lideri Bahçeli'den Kadir Gecesi mesajı: Rabbim Türk'ü hakim eylesin

Sosyal medya hesabından Kadir Gecesi paylaşımı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bu kutlu gecenin birliğimize, dirliğimize, varlığımıza, bekamıza ve selametimize güçlü bir nefes vermesini yürekten diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gündem

06.04.2024, 10:48

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı üzerinden Kadir Gecesi mesajı paylaştı.

8 gündür tek bir iz yok! Rojin'i arama çalışmalarında yeni gelişme: Bulmak için o sistemi devreye koydular! 8 gündür tek bir iz yok! Rojin'i arama çalışmalarında yeni... Haberi Görüntüle

BAHÇELİ'DEN KADİR GECESİ MESAJI

Söz konusu paylaşımda Devlet Bahçeli, "Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, Kur'an-ı Kerim'in nüzulüyle mühürlenen, tan yeri ağarıncaya kadar esenlikle mükafatlandırılan Kadir Gecesi'nin yüzü suyu hürmetine Rabbim'den niyazım dua, ibadet ve istiğfarımızı kabul etmesidir. Bu gece hasta gönüller için şifa, harap kalpler için huzur kaynağıdır." dedi.

"Allah'ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınarak, her melanetin, her meşakkatin üstesinden gelineceği mukadderdir." diyen Devlet Bahçeli, "İhlas, itibar, irade, hamiyet, muhabbet ve samimiyet sahibi aziz milletimiz başta olmak üzere, Türk-İslam aleminin, farklı coğrafyalarda ıstırap çeken, zulme maruz kalan mazlum ve mağdur kardeşlerimizin Mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum. Bu kutlu gecenin birliğimize, dirliğimize, varlığımıza, bekamıza ve selametimize güçlü bir nefes vermesini yürekten diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading