Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden kahreden haber

Son dakika: Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden kahreden haber

Son dakika haberleri... Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir askerin şehit olduğunu açıkladı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında temas sırasında 3 teröristin ise etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Gündem

21.06.2024, 15:40

Kahraman Türk askerinin eli kanlı terör örgütleriyle olan mücadelesi devam ederken Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden kahreden bir haber geldi.

Bugün operasyon bölgesindeki arama tarama faaliyeti sırasında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temasta Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz şehit oldu.

Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından geldi.

Bridgerton 4. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton bitti mi? Bridgerton 4. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton bitti mi? Haberi Görüntüle

3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Açıklamada, temas esnasında 3 teröristin etkisiz hale getirildiği, operasyonların da sürdürüldüğü belirtilirken şu ifadelere yer verildi;

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Ankara'da dikkat çeken görüşme: : CHP heyeti ve Bakan Şimşek bir araya geldi! Ankara'da dikkat çeken görüşme: : CHP heyeti ve Bakan Şimşek... Haberi Görüntüle

BAKAN GÜLER'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de Mehmet Ali Horoz'un şehit düşmesi nedeniyle yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:

"Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading