Son dakika: Türkiye'den Lübnan'da yeni harekat operasyonu! Bugün yurda dönüyorlar

Son dakika: Türkiye'den Lübnan'da yeni harekat operasyonu! Bugün yurda dönüyorlar

Lübnan'dan ayrılmak isteyen Türk vatandaşları için ayarlanan charter uçak seferi, bugün Beyrut-Çukurova-İstanbul güzergahında yapılacak.

Gündem

17.10.2024, 10:50

8 Ekim 2023 tarihinden bu yana Hizbullah'la kontrollü çatışmalara devam eden İsrail ordusu, aylardır abluka altına aldığı ve yoğun bombardımana tuttuğu Gazze'den sonra Lübnan'a da saldırdı. Lübnan'ın birçok bölgesine hava saldırısı düzenleyen İsrail ordusu, 2 binden fazla kişiyi öldürdü.

Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapığın ifadesi 'pes' dedirtti Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapığın ifadesi 'pes' dedirtti Haberi Görüntüle

TAHLİYE ÇALIŞMALARI

İsrail bombardımanı nedeniyle ülke içerisinde yüz binlerce kişi yerinden oldu. Ülkenin güney kesimlerinden başkent Beyrut ve kuzeye göç dalgası devam ederken, Suriye'ye 10 binlerce kişinin göç ettiği belirtiliyor. Terör devleti İsrail'in saldırılarından dolayı Lübnan'da büyük bir kaçış başlarken Türkiye başta olmak üzere birçok ülke kendi vatandaşlarını tahliye etme çalışmalarına başladı.

Girişim fabrikası! Bakan Kacır TEKNOFEST açılışında konuştu: Türkiye'nin geleceği burada Girişim fabrikası! Bakan Kacır TEKNOFEST açılışında konuştu: Türkiye'nin geleceği burada Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DEN LÜBNAN'DA YENİ HAREKAT

İsarail tarafından bombalanan Lübnan'dan ayrılmak isteyen Türk vatandaşları için ayarlanan charter uçak seferi, bugün Beyrut-Çukurova-İstanbul güzergahında gerçekleştirilecek.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Lübnan'dan ayrılmak isteyen Türk vatandaşları için ayarlanan charter uçak seferi, bugün Beyrut-Çukurova-İstanbul güzergahında yapılacak.

Uçağın, saat 09.00'da 169 yolcusuyla Beyrut'tan havalanması öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading