Son dakika... TUSAŞ saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğa'dan kritik karar!

Son dakika... TUSAŞ saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğa'dan kritik karar!

Son dakika haberi... TUSAŞ'a düzenlenen hain saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik bir karar geldi. Erdoğan, BRICS zirvesi sonrası İstanbul'da güvenlik zirvesine başkanlık edecek. Toplantı kararı TUSAŞ yerleşkesinde dün gerçekleşen alçak terör saldırısı sonrası alındı.      

Gündem

25.10.2024, 08:36

Son dakika haberi... TUSAŞ'a düzenlenen hain saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik bir karar geldi. Erdoğan, bu akşam İstanbul'da Güvenlik Toplantısı yapacak.

TSK Suriye'yi yoğun çekilde vuruyor! PKK'ya ait bir fabrika imha edildi TSK Suriye'yi yoğun çekilde vuruyor! PKK'ya ait bir fabrika imha... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN GÜVENLİK ZİRVESİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi sonrası İstanbul'da bir güvenlik zirvesi yapacak. Zirveye bazı bakanlar ve bürokratların katılması bekleniyor.

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde yangın çıktı: Hastalar tahliye ediliyor! Esenyurt Devlet Hastanesi'nde yangın çıktı: Hastalar tahliye ediliyor! Haberi Görüntüle

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA YAPILACAK 

TUSAŞ' a saldırıdan sonra yapılacak toplantının İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16’ıncı BRICS Zirvesi nedeniyle gittiği Rusya’da değerlendirmelerde bulundu. Dün Ankara’da Türk Havacılık Uzay Sanayi AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısı ile ilgili konuşan Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu. 

Evlilik yıl dönümünde şehit oldu: TUSAŞ  mühendisi Zahide Güçlü, kendisine gönderilen çiçeği almak için nizamiyeye inmişti Evlilik yıl dönümünde şehit oldu: TUSAŞ mühendisi Zahide Güçlü, kendisine... Haberi Görüntüle

"SALDIRI TERÖRLE MÜCADELE AZMİMİZİ PERÇİNLEMİŞTİR"

Dün Ankara’da gerçekleştirilen hain terör eylemi nedeniyle taziyelerini ileten tüm dostlarımıza gösterdikleri dayanışma nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bu alçakça saldırı Türkiye’nin terörü bertaraf etme azmini ve kararlılığını daha da perçinlemiştir. Ekonomiden güvenliğe, küresel adaletsizliklerden iklim değişiklikliğine her alanda etkileri hissedilen ciddi meydan okumalarla karşı karşıyayız.

Zirve için belirlenen adil küresel kalkınma ve güvenlik için çok taraflılığın güçlendirilmesi temasını bu nedenle fevkalade isabetli buluyoruz. Şu noktayı incelikle vurgulamak isterim sosyoekonomik kırılganlıkların artığı ve güç dengelerinin değiştiği günümüz şartlarında İkinci Dünya Savaşı sonrasının ürünü olan siyasi ve mali mekanizmalar kendilerinden bekleneni veremiyor. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading