Son dakika! TUSAŞ'a saldırıda detaylar ortaya çıktı: Türkiye'ye paramotorla girdikleri tespit edildi

Son dakika! TUSAŞ'a saldırıda detaylar ortaya çıktı: Türkiye'ye paramotorla girdikleri tespit edildi

Son dakika haberi... TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen alçak terör saldırısıyla ilgili detaylar da güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre netleşmeye başladı.

Gündem

24.10.2024, 14:43

Son dakika haberi: TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen alçak terör saldırısıyla ilgili detaylar da güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre netleşmeye başladı.

Bakanlık gıda teröristlerini ifşa etti: Yapılan usulsüzlükler pes dedirtti! Et, kaşar ve zeytinyağı alırken... Bakanlık gıda teröristlerini ifşa etti: Yapılan usulsüzlükler pes dedirtti! Et,... Haberi Görüntüle

ÖRGÜTE 14 YAŞINDA KATILMIŞ

Terör saldırısını gerçekleştiren erkek teröristin 14 yaşında PKK'ya katıldığı en son Suriye/Kamışlı'da bulunduğu istihbarat raporlarına yansıdı.

Terör örgütü PKK'nın sözde özel kuvvetlerinde eğitim aldığı yine öngörülüyor. Teröristin örgüte katıldıktan sonra Türkiye'ye bir daha girmediği belirtildi.

Erdoğan yenidoğan çetesiyle ilgili ilk kez konuştu: Alçakça bir vahşet! Erdoğan yenidoğan çetesiyle ilgili ilk kez konuştu: Alçakça bir vahşet! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GİRDİLER?

Güvenlik kaynakları son 1-2 gün içerisinde girdiğini değerlendiriyor. Giriş tekniğini de paramotorla ülkeye girdiklerini değerlendiriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading