Sitede Ara

Sonbaharda kuru öksürüğe veda: Canan Karatay’dan doğal İlaç Tarifi!

Sonbaharda kuru öksürüğe veda: Canan Karatay’dan doğal İlaç Tarifi!

Sonbaharın gelmesiyle birlikte birçok kişi kuru öksürükten şikayet etmeye başladı. Genellikle hastalıklarla birlikte ortaya çıkan bu rahatsızlık, hastalık geçtikten sonra da sürebiliyor. Prof. Dr. Canan Karatay, bu soruna doğal bir çözüm sundu.

Gündem

20.10.2024, 17:20

Sonbahar ve kış aylarında yaygın olarak görülen üst solunum yolu enfeksiyonlarının bir yan etkisi olarak ortaya çıkan kuru öksürük, hastalık geçse bile devam edebilir. Bu rahatsızlıkla başa çıkmak için doğal yöntemlerden yararlanarak hızlı bir şekilde rahatlama sağlamak mümkün görünüyor. Prof. Dr. Canan Karatay, kuru öksürükten kurtulmanın doğal yollarını paylaştı.

AK Parti'nin acı günü! Betül Önderoğlu hayatını kaybetti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı AK Parti'nin acı günü! Betül Önderoğlu hayatını kaybetti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan... Haberi Görüntüle

KURU ÖKSÜRÜĞE ELVEDA

Sağlıklı yaşam uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamalarla her zaman gündemde kalmayı başarıyor. Bu kez, üst solunum yolu enfeksiyonlarının sık görülen bir yan etkisi olan kuru öksürüğe dikkat çekti. Hastalık sonrası bile sürebilen bu rahatsızlık için doğal bir çözüm önerisi sunan Karatay, herkesin yararlanabileceği pratik bir reçete paylaştı.

O şart kaldırıldı: A-B-C-D-E sınıfı ehliyeti olanların dikkatine! O şart kaldırıldı: A-B-C-D-E sınıfı ehliyeti olanların dikkatine! Haberi Görüntüle

İŞTE CANAN KARATAY'IN DOĞAL ÇÖZÜMÜ!

Prof. Dr. Canan Karatay, kuru öksürüğü hızla hafifletmek için zeytinyağının faydalarının altını çizdi. En sağlıklı doğal yağlardan biri olarak kabul edilen zeytinyağı, yumurta ile birleştirildiğinde boğazdaki tahrişi gideriyor ve kuru öksürüğü anında rahatlatıyor. Ayrıca, antibakteriyel özellikleri sayesinde zeytinyağı, kış aylarında sağlığınızı korumaya da yardımcı oluyor. Karatay'ın bu pratik tarifi, kış mevsiminde içinizi ısıtacak bir çözüm sunuyor.

İstanbul'un su durumu belli oldu: Barajların doluluk oranını İSKİ açıkladı! 18 Ekim İtibarıyla doluluk oranı ne kadar? İstanbul'un su durumu belli oldu: Barajların doluluk oranını İSKİ açıkladı!... Haberi Görüntüle

KARBONSUZ KALMAYIN!

Kuru öksürükten kurtulmak için karbonatı da etkili bir yöntem olarak kullanabilirsiniz. Doğal iyileştirici özelliklere sahip olan karbonat, boğazdaki tahrişi hafifleterek öksürük şikayetini azaltmaya yardımcı olur. Karbonatlı su ile gargara yaparak bu rahatsızlıktan kolayca kurtulabilirsiniz.

Efsane isim Efsane isim "Melo" TFF'de göreve başladı! Resmi açıklama geldi Haberi Görüntüle

DOĞAL ŞİFA: KEMIK SUYU

Prof. Dr. Canan Karatay, kuru öksürük gibi sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için kemik suyu, tuz ve limon karışımını öneriyor. Hastalıklardan korunmaya yardımcı olan ve kolajen üretimini destekleyen kemik suyu, sağlıklı tuz ve limon ile birleştirildiğinde boğazdaki tahrişi azaltarak kuru öksürüğü hafifletiyor. Bu doğal karışım, hem lezzetli hem de şifalı bir çözüm sunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading