Sonunda bu da oldu: Tartıştığı cami imamını okla vurdu

Bağcılar’da bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu. Omzuna saplanan okla yaralanan imam hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Gündem

24.07.2024, 16:24

İstanbul Bağcılar'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bağcılar’da bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu.

Akıllara durgunluk veren olay Bağcılar'da Necattin Camii’nde yaşandı. Camide imamla tartışan bir vatandaş, kısa süre sonra camiye elinde okla geri geldi.

Sözlü tartışma yaşadığı cami imamını okla vuran vatandaş, çevredekiler tarafından yaka paça etkisiz hale getirildi.

Omzundan okla yaralanan imama ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis geldi.

Kadın cinayetlerini körüklüyorlar! Semih Çelik'te Inceller terör örgütünden mi? Kadın cinayetlerini körüklüyorlar! Semih Çelik'te Inceller terör örgütünden mi? Haberi Görüntüle

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı imamı omzundaki okla birlikte Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. İmamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Zanlı ise olay yerindeki esnaf tarafından yakalanarak bir depoya kapatıldı. Olay yerine gelen polis, saldırgan şahsı gözaltına aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading