Sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin ortalığı birbirine kattı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir gelinlikçide çalışanlarla bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışan sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin, polislerin müdahalesi sonrası karakola götürüldü. 

Gündem

30.09.2024, 16:39

İstanbul Esenyurt'ta bugün meydana gelen bir olayda Tiktok fenomeni Hülya Mizgin sokak ortasında tartışma çıkardı. Hülya Mizgin, canlı yayında kızına sert davrandığı için kendisini eleştiren bir vatandaşla tartışma yaşadı.

Narin Güran'ın köyünün ölüm listesi: 15 çocuktan 9'u Güran ailesinden Narin Güran'ın köyünün ölüm listesi: 15 çocuktan 9'u Güran ailesinden Haberi Görüntüle

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin, Esenyurt'ta bulunan bir gelinlikçide çalışanlarla bilinmeyen bir nedenle yüksek sesle tartışmaya başladı. Hararetli tartışma sokağa kadar taştı. Sözlü münabaşa sonrası çevredeki vatandaşlar, polise haber verdi. İhbar sonrası olay yerine gelen ekipler, fenomen Hülya Mizgin'i apar topar karakola götürdü. Yaşanan o anlar ise çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

New York'tan Erdoğan geçti: BM'de Gazze diplomasisi! Birçok liderle ikili görüşme gerçekleştirdi New York'tan Erdoğan geçti: BM'de Gazze diplomasisi! Birçok liderle ikili... Haberi Görüntüle

"15 DAKİKA BAĞIRARAK TARTIŞTILAR"

Olaya şahit olan görgü tanığı Muammer Kocaman şunları anlattı;

"Ben çalışıyordum, sesleri duyunca dışarı çıktım. Bizim komşu ile bir kadın kavga ediyor. Hemen gelinlikçinin önüne doğru gittim ve tartıştığı kadının sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin olduğunu gördüm. Yaklaşık 15 dakika bağırarak tartıştılar. Daha sonra ise polis Hülya Mizgin'i karakola götürdü." 

Gaziantep'te uzun namlulu silahlarla sokağa çıkmışlardı! Bakan Yerlikaya açıkladı: Gereği yapıldı Gaziantep'te uzun namlulu silahlarla sokağa çıkmışlardı! Bakan Yerlikaya açıkladı: Gereği... Haberi Görüntüle

HÜLYA MİZGİN KİMDİR?

1992 yılında Mardin'de doğan Hülya Mizgin iki çocuk annesi. Maddi zorluklar içinde geçen evlilik ve çocukluk dönemlerinin ardından TikTok'ta yayın açmaya başlayan Hülya Mizgin'in, kısa sürede büyük bir takipçi kitlesi kazanmayı başardığı belirtiliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading