Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut kimdir? Kübra Aykut neden öldü, intihar mı etti?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut kimdir? Kübra Aykut neden öldü, intihar mı etti?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'tan gelen haber sevenlerini yasa boğdu. Kübra Aykut'un İstanbul Sultanbeyli ilçesi'nde yaşadığı evin 5. katından atlayarak intihar ettiği iddia edildi. Genç kadın kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu. Yaşanan gelişmelerin üzerine Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut kimdir? Kübra Aykut neden öldü, intihar mı etti? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

24.09.2024, 08:45

"Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapnası ile tanınan ve daha sonraki süreçte takipçi sayısını hızla artıran Kübra Aykut'an gelen haber herkesi üzdü.  TikTok'ta oldukça yakından tanınan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut yaşadığı sitenin 5. katından atlayarak intihar etti. Kübra Aykut İstanbul Sultanbeyli ilçesi, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak'ta bir sitede yaşamını sürdürüyordu. 

Bursa'da uçak mı düştü? Bursa'da düşen uçağın markası ve modeli ne, belli oldu mu? Bursa'da uçak mı düştü? Bursa'da düşen uçağın markası ve modeli... Haberi Görüntüle

KÜBRA AYKUT KİMDİR?

Kübra Aykut'un sosyal medyada "kendi kendine evlenerek" adını duyurdu. Kendisine göre damat bulamadığı için tek başına evlenen Kübra Aykut'tan gelen haber sevenlerini üzdü. Kübra Aykut'un yaşadığı dairenin 5’inci katından atlayarak intihar ettiği iddia edildi.

Kübra Aykut'un yerde yattığını gören site sakinleri durumu polise haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, Kübra Aykut'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Kübra Aykut'un cansız bedeni bir hastanenin morguna kaldırıldı. Kübra Aykut'un intihardan önce bir mektup bıraktığı da iddialar arasında. 

Kübra Aykut, "Kubrasal" ismiyle sosyal medyada paylaşımlarına devam ediyordu. 

26 yaşında olan Kübra Aykut Antalya'da dünyaya gelmişti.

Aslen Samsunludur. Annesi Tekirdağlı babası ise Samsunludurç 

Enerjik paylaşımları ile adından söz ettiren Kübra Aykut'un ani ölümü sevenlerini, takipçilerini üzdü. 

1 terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi 1 terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

KÜBRA AYKUT NEDEN ÖLDÜ?

İddialara göre sosyal medya fenomeni Kübra Aykut yaşadığı sitenin 5. katından atlayarak intihar etti. İntihar öncesi geride mektup bıraktığı da iddialar arasında. 

Kübra Aykut ölmeden 6 saat önce paylaşımda bulunmuş ve  "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum." demişti. Sosyal medya fenomeninin 5 saat önce sosyal medya üzerinden paylaştığı evini temizlediği görüntüler ortaya çıktı.

Sıcak havalar geride kaldı! Meteoroloji gök gürlütülü sağanak uyarısını verdi! 29 Eylül 2024 Pazar hava durumu Sıcak havalar geride kaldı! Meteoroloji gök gürlütülü sağanak uyarısını verdi!... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT HASTANEYE KOŞTU

Kübra Aykut'un hayatını kaybetmesinin ardından durumu öğrenen Dilan Polat naaşın bulunduğu hastaneye geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading