Sosyal medyada gündem oldu! Avrupa sokaklarında dolaşan kurt görüldü: UEFA yetkililerini mi arıyor?

A Milli Futbol Takımı'nın savunma oyuncusu Merih Demiral'a, 'bozkurt' işareti yaptığı için UEFA tarafından iki maçlık ceza verilmesi ve uygulanan çifte standart Türkiye'de büyük ses getirdi. UEFA'nın verdiği kararın yankıları devam ederken Avrupa’da tek başına dolaşan kurdun videosu sosyal medyaya damga vurdu.

Gündem

06.07.2024, 16:07

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya ile karşılaşan A Milli Takımımız, 2-1'lik galibiyetle çeyrek finale yükseldi. Büyük başarı Türkiye'yi sevince boğdu. Ancak maçın en başarılı oyuncularından olan Merih Demiral'ın maç sonrasında yaptığı 'bozkurt' işareti, Avrupa'yı rahatsız etti.

Bitlis'te korkutan deprem! AFAD son dakika kodu ile duyurdu: Vatandaşlar sokaklara döküldü Bitlis'te korkutan deprem! AFAD son dakika kodu ile duyurdu: Vatandaşlar... Haberi Görüntüle

AVRUPA SOKAKLARINDA DOLAŞAN YALNIZ KURT

UEFA milli futbolcu Merih Demiral'a iki maçlık ceza verdi. UEFA tarafından Türkiye'ye uygulanan bu çifte standart büyük tepkilere neden olurken Avrupa sokaklarında çekilen bir görüntü sosyal medyaya damga vurdu.

Son dakika: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılıyor Son dakika: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılıyor Haberi Görüntüle

ETRAFINA BAKINARAK YÜRÜDÜ

Türkiye, Hollanda ile çeyrek final maçına çıkmaya hazırlanırken Avrupa'dan paylaşılan bir video sosyal medyada büyük ilgi gördü.Paris sokaklarında çekilen ve sosyal medyada viral olan görüntülerde, bir kurdun yolunu kaybetmiş gibi etrafına bakınarak yürüdü.Bu görüntüler sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu.

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

2

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading